loganul meu 04-GFN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acum merg niste xenoane si esti super tare ,cristi_xp iti poate confirma ce inseamna lumina ,de fapt si tu stii ca erai in spatele meu )
    Last edited by BRUTUSANF; 11 January 2008, 20:34.
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• frumoos ;) bagi un filmulet sa vedem cum se aude
      sigpic

Comment

• Originally posted by giurisici fabian View Post
        stiu mi-a zis si cel care mi-a montat toba ca daca scot intermediara se aude mai bine dar problema e ca nu vreau nici sa uruie prea tare , momentan imi place asa cum se aude si se aude destul de bine .
        oricum peste un an, doi vreau sa imi montez de inox toata evacuarea asa ca asta e de obisnuinta
        un filmulet de pe vremea cand aveam powerful
        toba
        cu intermediara scoasa nu am apucat sa mai fac filme,ca abia acu 2 luni am scos-o,si dupa 2 zile am spart teava aia,cand am sudat-o am montat si toba cealalta...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
          In spate se pune de Megane. Daca vrei imi zici si iti dau codul.
          aia de megane adica cu 3becuri? un pret andrei pls...
          fabiane ti-a iesit super eu si cu UnEl ti-am furat ideea sa stii...
          cat de puternica e lumina in fata?

sigpic

Comment

• Originally posted by giurisici fabian View Post
            Mi-am montat azi toba sport ,,,, cum se aude de ma face sa o tin numai in 3000 rpm
            mai trebuie sa o ridic un pic din colierul ala care vine prins pe ea ca mi se pare ca sta cam jos, dar soundul e bestial
            Duminica la intalnire o s-o auziti!!!!
            da asa e si mie mi se pare ca e un pic cam joasa,si ce marca e si cat a costat?

Comment

• Sonykel imi pare bine ca mi-ati furat ideea eu unul nu ma supar, daca roiam sa fac numai pt mine atunci tineam secret, dar consider ca nu deaia ne-am adunat aici ca sa tinem secrete.Lumina nu e asa de puternica ,dar este o lumina placuta ca de neon la care se poate citi fara probleme un ziar ceva.

Supercar , toba e Zara powerful am dat pe ea 240 ron +100 ron montajul ,sunetul este exact cum vroiam nici prea puternic sa deranjeze dar nici prea atenuat.Toba asta este mai grea decat cea originala si din cauza asta statea mai jos dar am reglat-o si acum vine la fix.
              Captain of the black pearl

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                aia de megane adica cu 3becuri? un pret andrei pls..
                Da, aia. 150-200 ron/bucata.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• golanul meu a ajuns la o cifra frumoasa pe kilometraj
                  azi mi-am imbracat cu izolatie de tzevi(dar de la prietenul Brutus) conducta de tur a freonului , baga un frig de tremuri. maine o sa fac poze..

Comment

• Ar fi fost bine sa pui dedesubt si niste staniol/folie de aluminiu.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Frumoasa masina! Ce mai, am vazut-o cu ochii mei. Autocolantul de pe stalpii usilor l-ai montat singur? E de prestige?
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                        Frumoasa masina! Ce mai, am vazut-o cu ochii mei. Autocolantul de pe stalpii usilor l-ai montat singur? E de prestige?
                        Merci!!!!

nu e autocolant negru mat cumparat din magazinul Obor, 10 ron metrul patrat , cu putina munca si rabdare l-am lipit fara bule de aer si se vede super.

Comment

• Am vazut ca se vede super. Ai idee cat coasta ala de prestige? Mi-a cerut un baiat de la o firma de colatari 20 ron sa-mi puna. Acum vreau sa stiu cat sunt alea de prestige, ca sa-mi dau seama daca se merita sa cumpar de prestige.

Comment

• silviu _79 le vinde la bursa cu 60 ron parca ,cu cat ai gasit tu mi se pare un pret bun la 20 ron numai sa fie la fel ca alea originale( la material ma refer adica texturat cu brobonelele alea), dar pana la urma ce mai conteaza

Comment

• Nu nu nu... M-am exprimat eu gresit, mi-a cerut 20 ron sa imi monteze ce ii aduc eu, ori autocolant negru mat, ori de prestige. Dar pana la urma o sa pun autocolant negru mat..... mi se pare mult 60 ron...

Comment

• mai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google