masina eu am laudat-o LIVE la intalnire dar mrita laudata inca odata arata "curat" sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fiecare secunda posibila
loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dsign View Postmai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!
Originally posted by VDO_racing View Postmasina eu am laudat-o LIVE la intalnire dar mrita laudata inca odata arata "curat" sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fiecare secunda posibilaCaptain of the black pearl
Comment
-
oricum te doare la salam, ca ai aceu... Ce crunt era asta vara la mine cind statea masina in soare toata ziua... stateam 15 min cu usile deschise, ca nu puteam respira inauntru
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View Post...conducta de tur a freonului , baga un frig de tremuri. maine o sa fac poze..Originally posted by dsign View Postmai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View PostSp!ke uite mi-am facut plafoniera cum ai zis ieri ca vrei sa iti fac si tie , cu leduri albastre.Aveam 4 leduri prin casa luate mai de mult si am zis sa vad cum iese.
Originally posted by BRUTUSANFFrumos de tot ,dar mai bine le faceai tot albe ,nu te strica la ochi ?
Comment
Comment