loganul meu 04-GFN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• masina eu am laudat-o LIVE la intalnire dar mrita laudata inca odata arata "curat" sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fiecare secunda posibila
    sigpic
    NEVER FORGOTTEN

Comment

• Originally posted by dsign View Post
      mai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!
      pai aseara la serviciu ma plictiseam ca nu era nimic de facut, m-am apucat sa izolez tzevile ,iar la sfarsit am facut o proba sa vad cum se prezinta treaba.Masina era la caldurica si frigul care il baga AC-ul se simtea bine tot la oase.

Originally posted by VDO_racing View Post
      masina eu am laudat-o LIVE la intalnire dar mrita laudata inca odata arata "curat" sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fiecare secunda posibila
      Multumesc de urari ,,,la fel si tie!!!!!
      Captain of the black pearl

Comment

• oricum te doare la salam, ca ai aceu... Ce crunt era asta vara la mine cind statea masina in soare toata ziua... stateam 15 min cu usile deschise, ca nu puteam respira inauntru
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• pozele cu izolatia....

Comment

• Originally posted by giurisici fabian View Post
            ...conducta de tur a freonului , baga un frig de tremuri. maine o sa fac poze..
            Originally posted by dsign View Post
            mai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!
            sa sti ca se poate testa. faci caldura in masina. urci o domnisoara la volan doar in tricou subtire si dai drumu la AC. sigur se vede atunci
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• buna idee.......

Comment

• Sp!ke uite mi-am facut plafoniera cum ai zis ieri ca vrei sa iti fac si tie , cu leduri albastre.Aveam 4 leduri prin casa luate mai de mult si am zis sa vad cum iese.

Comment

• Frumos de tot ,dar mai bine le faceai tot albe ,nu te strica la ochi ?
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by giurisici fabian View Post
                    Sp!ke uite mi-am facut plafoniera cum ai zis ieri ca vrei sa iti fac si tie , cu leduri albastre.Aveam 4 leduri prin casa luate mai de mult si am zis sa vad cum iese.
                    Super tare!!!! Gata... m-am hotarat! Peste doua saptamani imi faci si mie (acu' nu mai am gologani ) atat pe cea mare cat si cea mica (albastra neaparat!)

Originally posted by BRUTUSANF
                    Frumos de tot ,dar mai bine le faceai tot albe ,nu te strica la ochi ?
                    Ce vrei dom'le! eu i-am dat ideea . Nu strica la ochi, strica la cap!

Comment

• Fiecare face cum vrea ,nicio problema .
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• dupa multe calcule complicate am reusiiiiiit.... sa montez actuatorul pentru deschidere din telecomanda

Comment

• Super tare frate! Mai ai sa iti cumperi si tapiterie pentru capota si te-ai scos! Felicitari!

Comment

• bravo !
                            dar cred ca ai pierdut garantia anticoroziune ca ai dat gauri in tabla

Comment

• la asta nu m-am gandit

Comment

• Bravo pentru deschidere ,frumos ,ca la carte .
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google