loganul meu 04-GFN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ultima achizitie
    Attached Files
    Captain of the black pearl

Comment

• Super tare..Mai ales la pretul asta...Felicitari

Comment

• Originally posted by giurisici fabian View Post
        Frumos,cred ca se aude super cu mult peste cel stock al masinii.

Comment

• Arata bine scula,ai grija la Bucuresti,sa nu i se puna pata la vreunu pe el.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• imi plac jantele tale; am in plan si eu sa imi iau acelasi model kt3 black; stii cumva cate kg are una? ca nu am gasit pe net informatia asta.

multam
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• nu stiu ca nu le-am cantarit ca sa iti spun dar masina se simte excelent cu ele

Comment

• unde sunt pozele cu masina? am vazut intr-un thread separat despre resetarea calculatorului de bord dar nu vad nicaieri poze... unde sunt pozele cu masina si cu operatiunea de resetare cb?
                Logan laureat 1.2

Comment

• ma , sa`ti dea cineva un reset , ca numai gogomanii faci.

Comment

• Din pacate povestea mea cu Loganul rosu se va incheia saptamana viitoare ,masina are 44000 km arata si functioneaza excelent, sper ca noul proprietar sa o ingrijeasca la fel cum am facut-o eu.
                    A fost o poveste frumoasa cu aventuri , peripetii si situatii limita uneori din care m-a scos cu bine,o poveste in care s-au legat prietenii si pe forum si inafara lui.
                    Urmatoarea poveste va incepe cel mai probabil peste o luna cu alt Logan, 2 de data asta 1.5 DCI /90 CP noir nacre.
                    Sper ca urmatoarea poveste va fi mai frumoasa decat aceasta care se incheie cat de curant.
                    Attached Files
                    Last edited by GFN; 1 February 2014, 23:50.

Comment

• sper sa te bucuri de noul logan,pare o masina mai finisata,in special la interor decat vechiul logan!de curiozitate,cat ai luat pe masina?nu avea taxa platita banuiesc..

Comment

• Taxa de poluare este 780 euro masina este euro 4, eu am cerut pe masina 2000 euro ,zic eu un pret decent cu toate ca masina a fost intretinuta si fara multi kilometrii, dar ce sa faci fierul isi pierde valoarea mai mult nu cred ca dadea nimeni.

Comment

• pfff....putin de tot tinand cont de dotari,km putini si felul cum a fost ingrijita!daca eram in locul tau,ii puneam gaz,si o expoatam cat mai mult,oricum nu bagi multi banuti in ea pana la 100k.

Comment

• Felicitari pt viitoare achizitie ! Si mie mi se pare cam putin 2000 de euro , dar asta e ... multi inca prefera sh de afara si Logan-ul se devalorizeaza fff repede

Comment

• Am fost cu ea la Adras pentru un buy back, dupa ce s-a uitat nea ala la ea si i se parea dubios cat de bine arata masina imi zice foarte elegant ca poate sa imi ofere pe ea 1600 euro.Dupa ce mi-am revenit din ce am auzit i-am urat o zi buna si mi-am vazut de drum.
                              Niste jepcari, nu va sfatuiesc sa va duceti la ei.

Comment

• Peste tot sunt asa , cauta sa ofere cat mai putin pt a le iesii lor profitul cat mai mare .....daca inca nu ai dat-o , cere macar 2500 pt ca 2000 e chiar pomana . Bafta !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google