loganul meu 04-GFN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce reprezinta pinionul ala?

Comment

Originally posted by SUPERCAR
      ce reprezinta pinionul ala?
      ala este pinionul de antrenare a pompei de ulei care mi-a scos peri albi ca nu stiam pe unde pierde ulei motorul.
      o gramada de posesori de logan 1,4;1,6;1,6/16v au avut probleme din cauza la pinionul ala ,ca de baietii destepti de la pitesti au zis sa faca economie si sa le produca la noi la Sinterom in loc sa aduca de afara si astia le faceau mai largi la diametrul interior.dupa 3 interventii in service si 2 distributii schimbate problema a fost rezolvata
      Captain of the black pearl

Comment

ieri am fost la revizie si azi mi-am montat ceasurile
        Last edited by GFN; 10 October 2007, 18:54.

Comment

urmeaza sa schimb ledurile la cd-mp3 si la toate butoanele

Comment

Originally posted by giurisici fabian
            ala este pinionul de antrenare a pompei de ulei care mi-a scos peri albi ca nu stiam pe unde pierde ulei motorul.
            o gramada de posesori de logan 1,4;1,6;1,6/16v au avut probleme din cauza la pinionul ala ,ca de baietii destepti de la pitesti au zis sa faca economie si sa le produca la noi la Sinterom in loc sa aduca de afara si astia le faceau mai largi la diametrul interior.dupa 3 interventii in service si 2 distributii schimbate problema a fost rezolvata
            aham interesant urmaream subiectul asta pe celalat forum... pai si acum cei de la dacia ce pun in motoare tot dastea sineterom cu cotele gresite?

cat tea costat schimbarea ledurilor pana acum? si cat crezi ca te va costa in total??? le-ai schimbat singur?
            oricum foarte frumos
            Last edited by SoNyKeL; 10 October 2007, 19:09.

sigpic

Comment

am inteles ca ar fi renuntat la pinioanele sinterom si ca aduc de afara
              pana acum 12 leduri 38 de ron restul munca mea

Comment

Am vazut la multi de pe forum ca si-au schimbat culoarea luminii la indicatoarele de bord.....Pentru mine ramane un mister daca se dau jos usor indicatoarele sau trebuie s-o faca cineva cu experienta?Multumesc anticipat.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

am inteles ca ar fi renuntat la pinioanele sinterom si ca aduc de afara
                  pana acum 12 leduri 38 de ron restul munca mea
                  ai statie de lipit cu aer cald?sau cu un letcon banal ai umblat? am inteles ca cele originale care le are masina sunt SMD,corect?

sigpic

Comment

singura operatie mai dificila pentru mine a fost scosul acelor indicatoare ca a trebuit sa trag de ele sa-mi rup buricele degetelor nu alta, restul a fost joaca dar daca nu aveti cunostiinte de electronica e cam riscant

nu am statie de lipit dar mi-am facut o ansa smechera la pistol sa nu incinga prea tare si nici sa nu induca in placa vreo tensiune ceva

Comment

singura operatie mai dificila pentru mine a fost scosul acelor indicatoare ca a trebuit sa trag de ele sa-mi rup buricele degetelor nu alta, restul a fost joaca dar daca nu aveti cunostiinte de electronica e cam riscant

nu am statie de lipit dar mi-am facut o ansa smechera la pistol sa nu incinga prea tare si nici sa nu induca in placa vreo tensiune ceva
                      dap mersi ptr detalii...
                      eu sunt cam boboc mi-e frica sa ma bag sa nu exfoliez cablaju sau cine stie ce alte prostii... o sa apelez un mester...

sigpic

Comment

Am mai vazut ca unii si-au facut sa apara linia rosie de la 6000 in sus, pe turometru, tot cu leduri, si imi place ideea... numa ca nu am scule la mine.
                        Bravo, par mai in regula luminile alea, decat cea portocalie
                        Don't touch! Never ever steal
                        Unless you're in for the kill

Comment

Stiti cumva pe Prestige se poate face asa ceva?
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by D-FENS
                            Stiti cumva pe Prestige se poate face asa ceva?
                            normal ca se poate

Comment

l-am mutat ,aia e o poza mai veche.
                              am mai pus poze cu diverse chestii
                              sal ,frumoasa masina ,sa ai parte de ea
                              am o intrebare ,cum ai montat filtrul ala la aeroterma ,pt ca am avut si eu si nu statea bine din cauza la banda izolatoare,nu a fost montata bine
                              la tine vad ca arata perfect,ma intrebcum ai montat-o deoarece locul este foarte stramt ,poate imi dai o idee sau ma ajuti si pe mine
                              "cromul este placerea mea"
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

am desfacut stergatoarele cu tot cu mecanismul lor de actionare ca altfel e chinuiala mare si nici nu reusesti sa lipesti ca lumea filtrul ala acolo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google