mai lamurit sau mai degraba mai terminat numai cand ma gandesc ca trebuie sa dau jos motorasul ma ia cu fiori ,credeam ca scap mai ieftin
loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by crististreulea; 14 October 2007, 12:46."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
-
pun si eu cateva poze cu vechea mea iubire 1300 masina mea de suflet dupa care imi pare rau daca as fi avut unde sa o tin nu as fi dat-o in ruptul capului.sageata galbena a ajuns pe la Horezu acum sper ca noul proprietar sa aiba grija de ea cum am avut eu.Last edited by GFN; 13 October 2007, 20:54.Captain of the black pearl
Comment
-
imi arata digital:tensiunea bateriei;temp apa din motor;litri benzina;vitezometrul
bara de leduri este turometrul
am plecat la serviciu(tura de noapte) ne vedem maine dimineata la ora 10 ,sper in poze sa nu ies cu cearcaneCaptain of the black pearl
Comment
-
Imi place tare mult '' sageata galbena ''.Bordul e ingenios rau imi place la nebunie.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
multumesc de aprecieri ,intradevar cum a zis sonykel mi-am facut singur toate modificarile , mai urmeaza si altele
am atasat o poza cum se izoleaza lumina alba(sau orice culoare a ceasurilor)si cum se face acul rosu cu led.Captain of the black pearl
Comment
Comment