suspensie tare, balon mic, confort ioc...cu drumurile astea cobori din masina zdruncinat, arata beton lasata dar daca mergi mult iti iese pe ochi....
Un Logan De Bz BZ 06 CPC
Collapse
X
-
-
Citat:
Original a fost postat de GOLAN91
Misto rotile..in rest ai putea renunta la crom...si eu sunt asa mai mic si nam auzit de suspesia asta Power Tec(tec parca era un suc la dozator)....zine cum e de unde e,arc+amortizor etc...un pret ceva,dane toate detalile...
Subscriu!
Comment
-
acum pe bune..de unde sa stie omu daca le-a avut pe masina 3 zile??? carcotasilor !! Oricum ideea cu 6 cm e super . Sunt si eu interesat de asemenea suspensii ! Chiar nu se poate cateva detalii ?? :|sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
hai sa va lamuresc.sunt doar arcurile iar pe ele scrie power teck.eu le am tinut doar 3 zile pt k masina era rigida,mai are un prieten de al meu tot pe logan dar el are si amortzoarele sport e dif de la cer la pamant,eu merg f mult cu masina cam tare si nu prea pun piciorul pe frana asa k pt mine nu ma avantajeaza.daca stau bine sa ma gand cred k vand arcurile la fel si jantele.daca va intereseaza stam de vb.
uite cam acestea sunt arcurile,si cam asa arata masina cu ele.
Comment
-
cam astea sunt arcurile si cam asa arata masina cu ele.
Comment
-
noi poze cu cepecica din interior
Comment
Comment