Salut vio..pachetul crom ...e kk..parerea mea..nu o avantajeaza deloc...sunt briz-brizuri
Un Logan De Bz BZ 06 CPC
Collapse
X
-
-
0768749247
referitor la crom fiecare are gusturile lui si nu voi renunta la el pt ca nu va place voua,plus de asta atunci cand le am cumparat eu m-a dus cam 5 mil cam scump pt ca am fost primul in bz care a avut asa ceva si nu arunc banii asa k nu i place lui x si y.ok?
Comment
-
Originally posted by vio cpc View Postreferitor la crom fiecare are gusturile lui si nu voi renunta la el pt ca nu va place voua,plus de asta atunci cand le am cumparat eu m-a dus cam 5 mil cam scump pt ca am fost primul in bz care a avut asa ceva si nu arunc banii asa k nu i place lui x si y.ok?
daca nu iti comvine ce zicem noi, esti liber sa nu ti-o mai afisezi. noi dam sfaturi, primim si poate si schimbam.
parerea mea, e ca degeaba ai dat atat pe cromul ala, cand puteai sa faci alte modificari benefice.
Comment
-
-
frate singurul lucru la masina..care arata bn sunt jantele si alea ca sunt mari,spoilere,croame,si alte brizbrizuri sunt tiganie si eu am avut si leam dat jos,arcurile te cred am avut si io dar nu avem strazi pacat...in rest bafta si asculta de sfaturi ca si pe mine m-au invatat....sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment