Gl 06 gdc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut baieti,ce ziceti o las fara praguri s-au nu?
    Attached Files

Comment

• nu-si au rostul...parerea mea
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• florine sincer, decat cu pragurile alea mai bine o lasi asa, sau cauti niste praguri mai finute nu chiar asa butucanoase ca cele de pana acum
        ONLY GOD CAN JUDGE ME
        http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

• Inca nu am vazut un model de praguri care sa se potriveasca fara sa schimbi si bara fata si bara spate.Mai bine fara ele;)
          Cumpar volan de Duster

Comment

• Arata bine si fara....
            Ai putea sa cauti alt tip de praguri...mai scurte...care sa acopere buza aceea din tabla de sub masina....
            sigpic

Comment

• salut florin ! eu zic sa le lasi.. e frumoasa si asa.mi-ar place angeluri sa fie negre..ar fi ceva

Comment

• Salut baieti,noutati la gdc,ceasuri prestige,oglinzi prestige si ceva poze.
                Attached Files

Comment

• Arata bine...ce-ai facut cu oglinzile vechi?Le mai ai...le vinzi?
                  sigpic

Comment

• frumos:> ai pus doar folia sau ai cumparat cu totul,,tot bordul? pret?

Comment

• PT Valeriu,le-am vandut unui baiat de pe forum,si pt Dany am cumparat vitrina si folia+acele de la Silviu.

Comment

• salut florine frumoasa masina .. abia astept sa ne revedem eu cm in noiembrie ajung inapoi frumos 10x

Comment

• Frumoasa masina,Florin!Si are culoarea ca a mea ...vroiam sa te intreb cum erau prinse la tine pragurile?am si eu la fel si vreau sa le montez si nu stiu cum ar fi mai bine fara sa ma chinui f mult...Merci!
                          sigpic

Comment

• Eu le-am prins cu autofiletante de tabla foarte repede,avantajul este ca poti sa le dai jos cand vrei la fel de repede

Comment

• Asa am facut si eu...nu m-am mai complicat cu masticuri si prostii care oricum nu am incredere ca tin...autofiletantul e sfant!
                              sigpic

Comment

• Off:Si gaurile in praguri sunt permanente..Eu le-am avut prinse cu silicon si au tinut calumea,chiar m-am chinuit sa le dau jos.
                                On:Frumoasa masina...fostele tale jante,cele wolfrace sunt la mn acum.bafta in continuare
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google