Golanu Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poti sa pui te rog poza cu girofarul si cu stroboscoapele aici sa o vad mai bine?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Felicitari pentru masina...arata bine....sa o stapanesti sanatos

Comment

Originally posted by ady0scorpion

da este un tips cu leduri in el,arata f frumos iarna knd face condens si iese abur de parca ar fi o flacara.NU RECOMAND sa va puneti pe masini,am fost oprit de cel putin 20 de ori pt ledurile acelea.
        si...ce-ai facut ?de folie nu au zis nimic?
        le-ai aratat legitimatia? )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by andrei
          Poti sa pui te rog poza cu girofarul si cu stroboscoapele aici sa o vad mai bine?
          asta nu se poate

Comment

macar zine cat ai dat pe ele... sau sunt date de la munca???

sigpic

Comment

Cat ai dat pe stroboscoape?

Comment

voi nu vedeti ca in avatar e alta masina?probabil un radar deghizat cu geamuri ionizate care sta la panda )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

asta nu se poate
                  o sa vii la intalnirile LoganClub Bucuresti...?

Comment

cu loganul cu radar ?nu de alta dar la noi in timisoara a fost...tot un logan de ala si ne-a trimis acasa ca facem curse ilegale

Comment

si voi nu batman batman...
                      acum serios nu ca ma contrazic dar atat timp cat nu te vede la liniutza nu poate sati faca dosar penal ptr derapaje cel mult o amenda ptr conduita inadecvata in parcari sau ceva de genu

nu mai cita un post anterior. e deja un defect la tine. considera-l avertisment!
                      Last edited by crististreulea; 12 October 2007, 22:59.

sigpic

Comment

am si eu un golan 1.4 model laureat cu :geamuri fumurii,jenti km,cd-player sony x-plod gt 300,boxe spate ovale sony x-plod XS-F6933,huse sport,pleoape faruri,etrier si tambur vopsite rosii...
                        sal frumoasa masina ai ,sa ai parte de ea fara reparatii
                        esti asteptat duminica la 10 in parcare la casa poporului
                        ai de la mine un stiker cu logan club daca vii
                        "cromul este placerea mea"
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                          voi nu vedeti ca in avatar e alta masina?probabil un radar deghizat cu geamuri ionizate care sta la panda )
                          de fapt este tot masina mea dar cu noul numar de inmatriculare

Originally posted by SUPERCAR
                          o sa vii la intalnirile LoganClub Bucuresti...?
                          mi-ar face placere,daca am timp vin

Originally posted by sonykel
                          macar zine cat ai dat pe ele... sau sunt date de la munca???
                          nu am dat nici un ban pe ele,sa zicem ca au fost cadou

sa inteleg ca voi aveti o boala pe politisti,ati incercat cumva sa o tratati?

siteul se numeste loganclub si normal ar trebui sa se vorbeasca despre masina,dar vad ca in fiecare post apare cuvantul politist
                          Last edited by andrei; 13 October 2007, 14:43.

Comment

Am zis ca e foarte bine ca sunt si politisti printe noi. Sa stii ca si eu am cateva rude in Politie si nu am nimic cu politistii atata timp cat au bun simt, daca intrec masura se schimba problema.

Comment

nu ma intereseaza ca tu ai rude in politie,cine vrea sa comenteze ceva sa o faca despre masina.
                              Last edited by crististreulea; 16 October 2007, 12:15.

Comment

de acord,doar ca noi stim ca doar masinile cu regim special au voie girofare ,de aia erau intrebarile asa multe...referitoare la politisti

Parerea mea este ca o suspensie sport ar da bine pe masina ta...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google