am si eu un golan 1.4 model laureat cu :geamuri fumurii,jenti km,cd-player sony x-plod gt 300,boxe spate ovale sony x-plod XS-F6933,huse sport,pleoape faruri,etrier si tambur vopsite rosii...
Golanu Meu
Collapse
X
-
bravo lui ! nu pot decat sa ii urez bun venit si sa speram ca o sa contribuie cu ceva la imbunatatirea forumului,ca fiecare dintre noi de asemenea
cat te-au ajuns jantele? ce cauciucuri ai ? ce repere... ?Last edited by Cristi_Xp; 12 October 2007, 06:25.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianBun venitsi felicitari pentru masina...sa intelegem ca esti politist?
Acum, pe bune, bine ai venit! Noi avem ceva doar cu politistii corupti si cu cei care comit abuzuri.
Cat te-au costat jantele, ai pastrat aceleasi cauciucuri?
Comment
-
salut si bine ai venit pe forum!
taci mei SUPERCAR, arata bine jantele si evident ca fiecare are gusturile lui. poate le-a primit cadou sau i-au ramas dintr-o afacere rentabila. oricum e mai bine decit fier.
modificari de bun gust si imi place. da ia spune si noua care e smecheria cu chestia albastra ce iasa pe toba?
aici poza
avind folie pe geamuri si fara abtibildul de omologare, sint convins ca e politist.
Last edited by crististreulea; 12 October 2007, 12:56.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Imi place masina, acum ai putea sa-i pui si un eleron discret.
Esti al treilea politist pe forum si e foarte bine.;)
Comment
-
Originally posted by SUPERCARnu imi plac jentile...adica modelul care l-ai ales...puteai sa alegi si tu ceva mai frumos.
Originally posted by zenitNu cred ca e politist. Eu zic ca poza e facuta de la ultima retinere.
Acum, pe bune, bine ai venit! Noi avem ceva doar cu politistii corupti si cu cei care comit abuzuri.
Cat te-au costat jantele, ai pastrat aceleasi cauciucuri?
Originally posted by RocriCred ca-i fumul de la esapament colorat de la luminite. Am vazut efecte asemanatoare la fantani arteziene.
imi pare bine celor care le-au placut masina,pe viitor vreau sa schimb boxele pe fatza si sa pun un subwoofer sa imi faca masaj.Last edited by andrei; 12 October 2007, 18:49.
Comment
Comment