Golancele Mele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte frumoasa povestea si traseul pe care l-ai facut. Imi place masinuta...cat te-au costat jantele ?
    Y!M: alexut.style

Comment

• jantele au costat daca bine tin minte 500 de lei bucata acum 2 ani si ceva, cursul euro/lei era mai mic, deci ar trebui sa fie ceva mai scumpe acum...

Comment

• frumos ce ne-ai povestit! poate iti faci timp sa mai ajungi si la intalnirile noastre sa ne mai povestesti mai pe larg
        PS. masina arata super bine!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Frumoase masini ai , bafta in continuare la modificari
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• da foarte frumos,am citit tot sau aproape tot,dar nu mi-am dat seama ce suspensi ai pus pe pick-up.mersi.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Originally posted by detail View Post
              Am schimbat suspensia cu arcuri Eibach si amortizoare Bilstein B8.
              Rezultatul total este spectaculos, cu toate ca franele inca nu au apucat sa se rodeze in cei cca. 20 de km pe care i-am facut in oras.
              Impresii de drum lung o sa va spun peste doua saptamani cand ma intorc cu ea dupa un drum pana in Franta.
              Citat din postul 100

Comment

• da multumesc mult de tot.apreciez gestul si de asemenea munca depusa si investitia.

Comment

• ceva nou nu mai ai.esti o buna sursa de inspiratie.scuze daca sunt prea indraznet.mersi.

Comment

• Din pacate nu am facut decat sa trec la rotile de vara, BBS-urile mele dragi, si sa plec cu ea 5 zile la Viena, de unde m-am intors duminica...
                    Am multa treaba, nu cred ca o sa fiu in stare sa fac altceva, decat sa mai pun niste poze noi...

Comment

• oricum frumoasa masina.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google