Capacele sunt de pe oglinzi Ph 2, imbracate "home". Merge destul de usor, daca te pricepi. Mai laborioasa este consola centrala, la care am muncit cat pentru 6 oglinzi (are la gauri...)
Golancele Mele
Collapse
X
-
alin,
oglinzile de Ph 2 (ca si cele de Ph 1 Prestige) au carcasa din doua bucati, capacul vopsit este detasabil, iar corpul are niste gauri pentru clipsarea capacului.
"Tuningul" a rezultat din 2 motive:
1. nu am gasit oglinzi negre cu tot cu cablaj, singurele erau vopsite, si toate nu erau in cularea masinii mele.
2. Cand se parcheaza "nesimtit" pe carosabil am prostul obicei sa mai dau peste cap oglizi ale "nesimtitilor". Iar cu oglinzi vopsite este mai "naspa", se vad zgarieturile. Sa vezi ce cuminte merg cu clio, care are si niste oglinzi "rouge volcano" care ies din gabarit cu 1 metru...
Da, este autocolant fibra de carbon negru pe capace.
Mai dati-mi pozitia lui B01 DET, e la un angajat al meu. Sa stiu si eu traseele. Glumeam, a fost zi de salarii, ce dracu'...Last edited by detail; 4 April 2009, 00:13.
Comment
-
deci e autocolant. inseamna ca te pricepi de minune. nu se vede nici o cuta ma gandesc si eu sa imi pun autocolant pe ele dar nu cred ca o sa iasa 'stas' ca la tine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu cred ca e cazul sa te chinui sa le faci din negre in negre cu model. Eu nu am avut incotro.
Dar secretul este un autocolant profesional (gros) si o suflanta cu aer cald, sau un uscator de par. Si ceva experienta.
Murphy zice: "Experienta este direct proportionala cu cantitatea de echipamente ruinata"
Si eu am ceva experienta.
Comment
-
da..experienta n-am, si nu prea m-as risca sa fac ceva ce nu am mai facut. mai ales ca fac pe produsul finit, nu pe o 'ciorna'. le las asa cum sunt. ca tot ziceai ca intorci oglinzilie la nesimtiti, sper ca nu sunt zgariate prea tare capacele/oglinzile nu?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu se vede nimic pe ele, o fac cu grija, sa nu-mi stric oglinzile, si aleg exemplare mai "firave" decat oglinda de MCV. Nu m-as risca la un mercedes 1985.
Apropo de chinuiala uite si consola:Attached Files
Comment
-
esti maistru, ce sa mai eu cu oamenii am ce am, dar cu oglinzile astea mici mi-e teama sa le dau cate 'un vant' cand merg aia pe strada de n-am loc de ei...dar cu astea de mcv nu o sa mai am nici o teamaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Azi am ajuns cu aparatul in masina sa fac cateva poze cu "upgrade"-urile.
Intre timp este atat de "mozolita" masina ca m-a apucat rusinea cand am vazut-o pe a lui valeriuciprian. Dar cu nu am timp de Photoshop, si avand in vedere ca maine mergem iarasi impreuna la munca, vi-o arat asa murdara.
Comment
-
Aia mica a suferit astazi dupa amiaza o operatie pe creier. I s-a gasit neuronul lipsa de la ECU la bord. Acum functioneaza si CB.
Inainte sa intre in sala de operatie fusese dezinfectata...Attached FilesLast edited by detail; 10 April 2009, 21:12.
Comment
Comment