Logan 1.5 dci SB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.5 dci SB

Trebe sa il prezint si pe al meu nu ?

in ferastra unde postezi, mai jos ai Manage Attachments. daca mai ai probleme, da-mi un PM.
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 12 October 2007, 22:48.
    Degeaba gandesti daca esti prost!

pai la aia lucru acuma si pana sa le pun au trecut 5 minute si sa dus ) Hm se pare ca nu reusesc sa pun imagine aici numa link catre deci cred ca trebe sa pun pozele in alta parte ia sa incercam
    http://mvp-team.ro/poze/v/LOGAN/vaca...geViewsIndex=1
    Last edited by crististreulea; 12 October 2007, 21:48.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
      Imi place ca e facuta cu bun gust. Pe fata vad ca ai luat ornamentele din kit-ul Dacia, nu?
      Imi place cum arata tamburii spate vopsiti in verde, dar in mocdul asta scoti in evdienta faputl ca masina ta are tamburi pe spate.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

e masina de firma si eu mai adaug cate ceva la ea am imbunatatit sunet motor si un pic aspect exterior ... eu am pus kitu inainte sa apara la reprezentanta si in romania nu au vrut sa imi vanda numa kit complect ... eu aveam deja partea fata si spate

Comment

Frumos foc golanasul tau!, tuning finut, de bun gust... imi place...

Comment

Originally posted by need4speed
            e masina de firma si eu mai adaug cate ceva la ea am imbunatatit sunet motor
            mai exact cum ai imbunatatit sunetul motor?...ce ai schimbat mai exact si cat te-a costat?

Comment

lipsea o virgula am pus o statie 200 w boxe jbl asta pe parte de sunet , pe parte de motor un simplu chiptunning care mia dat in plus vreo 15 cp si un consum mai rezonabil .. masina face 10.000 km pe luna in extern si la mine consumul conteaza

Comment

Frumoasa, este facuta cu bun gust.Succes in continuare la tunat
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

da e frumoasa masina,si ii sta bine cu kitul by dacia...dar am mai vazuto pe forum aici...cred ca ai mai pus tu poze cu ea in alte sectiuni

Comment

Draguta masina ta....i-mi place ca ai vopsit etrierele si tamburii aceiasi culoare ca ai mei si e facuta cu bun gust.
                    Felicitari inca odata pentru masina

Comment

frumoasa ,facut cu bun gust!!Cat teau ajuns foliile?sunt omologate?

Comment

salut si bine ai venit pe forum.
                        si mie-mi plac gusturile tale. bara spate imi place cel mai mult! mai exact partea neagra prin care iese toba e de efect si imi place.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

doamne ce frumoasa e... niste praguri finute si de bun gust mai lipsesc... si peisaju undes facute pozele e extraordinar...
                          ce sa zic tot respectu din partea mea foooarte frumos

sigpic

Comment

frumoasa masina ,felicitari
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

poti pune niste praguri de zender...poate gasesti pe cineva care sa ti le reproduca super ieftin...
                              cum se monteaza aplicatia spoiler spate ?
                              Last edited by Cristi_Xp; 13 October 2007, 06:28.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google