Logan 1.5 dci SB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o sa iti dai seama cand o sa treci peste denivelari...o sa vezi ca numai e pic de confort

Comment

da ;) doar ca primu drum dupa ce le pun o sa fie spre barcelona si nu prea sunt denivelari pe autobanda
      Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

din sibiu pan la barcelona sigur mai gasesti niste drumuri proaste pana la granita cu ungaria sau te unde iesi tu din tara

Comment

pai sunt in timisoara si ies pe la cenad drumu e bun ... in timisoara e cel mai rau in oras

Comment

cu cat iti coboara garda la sol arcurile astea WEITEC?

Comment

Am terminat si pe partea de suspensie acuma sta cu totul altfel pe drum e alta masina ce sa zic am montat arcurile si amortizoarele de mai sus .. masina a coborat cu 3-4 cm si poti intra fara griji in curbe iar pe autostrada nu mai trebe sa strangi volanu la peste 120 cand treci pe langa tiruri sa treaca iarna si vreau sai pun si alte pneuri mai joase :d
              Attached Files

Comment

si nevastamea a ramas impresionata, eu nu mai zic nimic ...
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ce ma sfatuiti? sa pun sau nu angels`ice cu xenon pe masina? nu mai prea am ce adauga in rest , motoru lam chipuit suspensia am schimbato ....acuma am un proiect fff scump in cap si asta va mai trebui sa astepte pana in primavara cand sper sa reusesc punerea unui motor de 1,9 dci pe el, de la vreun megan .. sa treaca iarna si sa se buseasca cat mai multe megane ... in rest nu mai am idei ... asa ca astept pareri
                  Last edited by crististreulea; 8 December 2007, 21:34.

Comment

esti tare...imi place foarte mult ce ai facut...iar faza cu mororul de megane...e prea tare....la interior ce ai facut...ce sistem audio ai pe ea...???daca nu ai cotiera(ceea ce nu cred)ti-o recomand:P
                    0.9 tce SL plus

Comment

Faza cu meganu e realitate iti spun eu ... eu stiu in timisoara o dacie ...atentie o dacie 1310 cu moturu de megan pe ea ! deci dacia aia pe langa motor are clima ,full electric , interior complect de megane inclusiv bordu si volanu si scaunele+airbaguri . Acuma se incearca cutie de viteze cu 6 trepte pe masina respectiva ... deci ma intelegi de unde am ideile :d Partea cu cotiera inca nu am probato ca am statia intre frana de mana si scaun .. si am nevoie mai mult de statie decat de cotiera daca reusesc sa adaptez statia in usa poate ma gandesc si la o cotiera dar mersi de ideie o sa fac poze si cu interioru ...dar acolo nu am modificari

Comment

omule din tot ce am vazut pe forum pe aici masina ta e in top 3 ..la mine in cap...si daca mai stau putin sa ma gandesc cred ca e 1 ..pt ca vreau sa mi-o fac si eu tot cu acelasi kit pe ea.... mai putin eleronul sa nu te copii in totalitate :p
                        0.9 tce SL plus

Comment

Salut "prietene" ca magar suna prea urat si am respect pt varsta ta!
                          Sibienilor vreau sa va transmit ceva: Domnul David a venit in Cluj sa-l ajut sa-si monteze un intercooler si o noua turbina mai mare, care includeau tot felul de modificari pe loganul lui. L-am ajutat cu placere si bineinteles contra unei sume chiar minime pt toata lucrarea pe care am facut-o timp de 3 zile. In ultima zi respectiv a 4-a trebuia sa ne intalnim de dimineata sa mai facem mici retusuri si reglaje..si bineinteles sa-mi primesc ultima parte din bani, respectiv 120lei. Dar dupa spusele lui David eu nu am mai raspuns la telefon sa-mi termin treaba si sa-mi iau banii ramasi..si el a trebuit sa plece la reprezentanta Dacia sa-i termine masina. Bineinteles el stia unde locuiesc, imi stia locul de munca, imi stia si prieteni la care am fost cu el si masina lui pt a termina treaba. Nu mai conteaza, "prietene David" recunosc ca eu am fost un cacanar si imi cer scuze, uite eu am facut ce mi-ai cerut, acum tine-te si tu de cuvant si lasa-mi restul de bani datorati, 120lei care pe tine nu te fac celor din loganclub sibiu. Si acum rugamintea mea pt toti membrii loganclub sibiu, luati banii daca ii primiti de la domnul David si cheltuiti-i in ce fel va doriti voi..luati-o ca o cinste din partea mea. Va cer doar sa ma anuntati daca domnul David se tine de cuvant! Respecte si bafta pe viitor!!

Comment

Frumoasa masinuta,se aseaza super pe jantele alea.
                            Bafta in continuare.
                            sigpic

Comment

Frumoasa masina se vede ca ai gusturi bune!

Comment

Pana nu auzim si varianta lui David vis a vis de cele intamplate, nu ne putem pronunta!
                                Dar, totusi, problema sunt sigur ca se va rezolva, indiferent care , ce si cum!
                                need4speed, sa vi sa dam o tura cu masinuta!!!!!!
                                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google