My Logan 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

my logan 1,4 ;)
    Attached Files
    Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

prelungirea spate face parte din vechea imagine... pentru inceput m-am ocupat de fata... curand o sa ii pun tot chitul extreme line : praguri mai mari,bara spate,dubla evacuare. + jenti pe 17 dar asta la urmatoarea pensie ))) si sper la cealalta pensie un motor 1,6 16v si alta cutie de viteza... la suspensie nu prea as vrea sa umblu deocamdata... (nu prea imi plac masinile rigide) dar ramane un subiect de gandit
      Last edited by mauuu1987; 7 April 2009, 23:30.

Comment

frumos, pacat ca e 1,4
        jante pe cand ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

dupa cum am zis in curand sper sa se transforme in 1,6 16v.... vreau intai sa o inscriu (ca e leasing) ca sa-mi fie mai usor cu omologarea... jante sper ca in 2-3 saptamani.....

Comment

frumos directore...arata,se aude si trage bine.sa ai parte de ea.
            AG 16 Y M A

Comment

ma si tu ai luat-o razna sa bagi banii in masina ca alexutzu?va bag in sedinta p-amandoi.bafta si stii ca la orice ora orice ai nevoie
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

tu vorbesti bitza de bagat banii in masina ? ))) cred ca u ai bagat mai mult decat oricare dintre noi......

si aline nici cu a ta nu imi e rusine ;)
                Last edited by mauuu1987; 8 April 2009, 01:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bv maule...ai facut-o frumos...trebuie neaparat jenti...si o sa arate masina si mai bine
                  low....&.....slow

Comment

partea de care te-ai ocupat(fata) a iesit bine! asteptam si celelalte modificari. sa ai spor si bani!
                    MiNnRuZ

Comment

parca-i un dracusor! sa ai parte de ea si de modificarile facute si pe care urmeaza sa le faci!

Comment

si cateva modificari noi : pleoape mai lata (pilot), revopsit bara fata, stema ,incuietoarea si scrisul de pe portbagaj date jos ,revopsit portbagaj si eleron jumatate din spate este terminat urmeaza bara spate si lateral praguri + jante
                        Attached Files

Comment

bravo maule tineo tot asa vad ca nu te mai opresti....hai cu jantele dar sa fie albe...
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

exact la asta ma gandeam si eu .... sa-i iau jante albe :p (ca tot o sa fie combinatie de albastru cu alb)

Comment

imi place ce ai facut la masina mai ales fata,spor la treaba in continuare.
                              sigpic #

Comment

Din ce in ce mai frumoasa.Sper ca urmatoarea achizitie pe care o vei face sa fie jantele.bafta in continuare!
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google