My Logan 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

maule te-am corupt rau..nu e benefic clubu pentru tine)numai investitii pe masina..lasand gluma la o parte imi place mult rau cu arata porbagaju ...si abia astept s-o vad si cu alte incaltari
    low....&.....slow

Comment

cat de curand o sa fie si incaltata... cat despre portbagaj o sa arate mult mai bine cu alta bara... dar asta sper sa o fac in vreo saptamana maxim
      Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

noua infatisare a spatelui... mai trebuie sa-i schimb eleronu ala,si sa o vopsesc si cu alb ca si fata...
        Attached Files

Comment

Arata bine masina nu ai probleme cu spoilarele la sol ca sunt joase ca la ce drumuri avem in romania?

Comment

am spart bara fata o data pana acuma... dar de acum sunt mai atent... sper sa nu am probleme ca nu sunt chiar atat de joase... nu stiu ce o sa mai fac daca ii pun si suspensie sport ca atunci chiar o sa am o problema ... )

Comment

parca ar fi scoasa din NFS

acum am vazut ca nu ai jante. cumpara-ti!
              sigpic

Comment

Superba!!!Niste jante albe si o sa fie dementiala.Spor la lucru si multi bani

Comment

Imi place cum ai modificato.Bafta in continuare.

PS: Cat te-a costat sa faci portbagajul clean ?
                  b 89 plk

Comment

asa sa maule.trebuia sa-ti iei suspensia intai...da merge si asa insa tre lasata.se vede mult mai bine cu cauciucurile astea mai late.bafta coltzosule.
                    p.s.nu o mai alerga atata)
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

jante cam in vreo 2 saptamani (sper sa gasesc ceva alb pe 17) si m-ar bate gandu si la o suspensie sport dar mai vedem ... :P

alexutzu, sa-i fac portbagajul ''clean'' m-a costat vreo 3,5 mil cu tot cu vopsit cu tot...
                      Last edited by mauuu1987; 29 April 2009, 10:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

asa arata cu arcurile taiate ,luni dimineata urmeaza jantele...
                        Attached Files

Comment

Frumos si in acelasi timp fioros Loganul.Mai niste jante beton pe ea si e meniul complet.Posteaza si poze cu partea din spate s-o vada lumea in intregime.Sa-l conduci sanatos si cat mai multi kilometri fara probleme!!!

Comment

am mai pus poze cu spatele dar nu e problema : pozele sunt facute inainte sa fie taiate arcurile
                            Attached Files

Comment

abia astept s-o vad cu noile incaltari
                              low....&.....slow

Comment

Da,e frumos si spatele,mai ales ca i-ai anulat iala si e in aceasi ton de culoare in totalitate capota.Părerea mea că abtibildul de la rezervor nu prea da bine,strica aspectul,eu n-as fi pus nimic acolo.Dar daca tie iti place asta e,a fost o părere de-a mea.Bafta la tunărit in continuare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google