maule te-am corupt rau..nu e benefic clubu pentru tine)numai investitii pe masina..lasand gluma la o parte imi place mult rau cu arata porbagaju ...si abia astept s-o vad si cu alte incaltari
My Logan 1,4
Collapse
X
-
noua infatisare a spatelui... mai trebuie sa-i schimb eleronu ala,si sa o vopsesc si cu alb ca si fata...Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
am spart bara fata o data pana acuma... dar de acum sunt mai atent... sper sa nu am probleme ca nu sunt chiar atat de joase... nu stiu ce o sa mai fac daca ii pun si suspensie sport ca atunci chiar o sa am o problema ... )Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
asa sa maule.trebuia sa-ti iei suspensia intai...da merge si asa insa tre lasata.se vede mult mai bine cu cauciucurile astea mai late.bafta coltzosule.
p.s.nu o mai alerga atata)[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
jante cam in vreo 2 saptamani (sper sa gasesc ceva alb pe 17) si m-ar bate gandu si la o suspensie sport dar mai vedem ... :P
alexutzu, sa-i fac portbagajul ''clean'' m-a costat vreo 3,5 mil cu tot cu vopsit cu tot...Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
asa arata cu arcurile taiate ,luni dimineata urmeaza jantele...Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
am mai pus poze cu spatele dar nu e problema : pozele sunt facute inainte sa fie taiate arcurileNimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
Da,e frumos si spatele,mai ales ca i-ai anulat iala si e in aceasi ton de culoare in totalitate capota.Părerea mea că abtibildul de la rezervor nu prea da bine,strica aspectul,eu n-as fi pus nimic acolo.Dar daca tie iti place asta e,a fost o părere de-a mea.Bafta la tunărit in continuare.
Comment
Comment