il dau jos... am si uitat de el ))
My Logan 1,4
Collapse
X
-
Eu nu te oblig sa-l dai jos ca doar n-am cum sa fac asta,e doar o părere,vezi ce mai zic si altii.Ce jante iti pui,ai poze cu ele?Ti-ar sta bine cu jante ca ale mele negru-cromat,nu neapărat acelasi model,dar nici culoare deschisa(gri) nu ti-ar sta rau.
Comment
-
jantele sunt gri si sunt ''aez,, parca.... astea sunt jantele: si cam asa ar veni pe masina mea.... bine ca poza cu masina e maio veche,nu mai arata asa.. si scrisu ala l-am dat jos ca nu-mi placea nici mie... am avut mai multe litere chinezesti si pe toate le-am dat jos doar de ala uitasem,nu prea imi sarea in ochi )Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
si in sfarsit jantele,nu sunt alea de mai sus dar sunt dragute (zic eu)Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
pai eu i-am taiat pur si simplu o spira,dar se cam misca de pe taler la viraje mai mari,normal se taie o spira si apoi ultima spira care a ramas se incalzeste si se indreapta sa vina fixa pe taler,axact ca aia care ai taiat-o... eu nu am mai indreptat-o dar cand s-a lasat greutatea masinii a venit cat de cat fix pe taler.. dar in viraje mari cam trosneste ca se aseaza arcu...
si blaze: corect fiecare cu gusturile lui... oricum esti cam singuru caruia nu-i place ... (ma refer la bara) sau ma rog ,, bot''Nimic in viata nu e intamplator... ''
Comment
-
mare grija cum mergi. am incercat si eu sa le tai cu ceva timp in urma si cand am vazut ca stau pe buza talerului am zis pas. Mai bine le-am lasat asa pana am facut rost de dinero sa-mi iau arcuri sport!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
directore arata C R I M I N A L.bravo!.Imi place mult cum vin vin rotile.multa bafta in continuare
Comment
Comment