My Logan 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

face frumos rau si trage de 10 ori mai bn decat cu ala vechi,, ;)

nu toti au parerea asta dissel,pe forum dar noaptea sunt sigur ca o viseaza ))
    Last edited by mauuu1987; 25 May 2009, 15:03. Reason: Automerged Doublepost
    Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

Deci incetati cu replicile dure ca nu va luati cartonase rosii ci direct vacanta 2 saptamani.
      ********** am pretentii de la tine. Deci va rog sa va potoliti.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

darksid3 verifica cine a inceput si zic ca ar trebui sa iei deja masuri,mersi bafta...

o sa iau legatura si cu adminul ca nu mi se pare corect sa fie protejate anumite persoane... daca incepeam eu conflictul aveam sigur cartonas...
        Last edited by mauuu1987; 25 May 2009, 15:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am sters toate posturile cu flame. Din momentul asta cine mai continua are din start rosu. Fara discutii.
          Deci va rog sa reveniti la subiect.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Initiatorul a primit rosu: road_empire.
            Ceilalti participanti la flame au fost doar avertizati.

Daca se poate, va rog sa va rezolvati divergentele in privat, iar daca sunteti baieti destepti va impacati.

Comment

In opinia mea kitu ai urat, sasa are loganu curu mare cu kitu asta il are si mai mare parca si botu parca ai sageata albastra .Dar e doar opinia mea, imporatant e sa-ti placa tie.

Comment

Frumoasa masina! Ceva inedit pe de o parte, dar sincer, mie unul nu imi place atat de mult alb pe ea!
                Daca puneai ceva mai discret si totusi mai evidentiat era in opinia mea super misto!
                Daca tie iti place, atunci e super ok!
                Oricum, kitul de la pilot e super misto!(stiu eu de ce )!
                Bafta si numa bine!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

si eu stie de ce sibiene... ))) dungile alea albe de pe aripi o sa le dau jos,ca ai dreptate e putin cam aglomerata asa,si blaze2k mersi pentru parere,unora le place,altora nu :p dar macar tu mi-ai zis parerea ta sincera si intr-un mod civilizat ,nu ca altii care zic din alte motive... multa bafta

Comment

nu pot zice ca-mi place kit-ul de la pilot, loganul e deja badaran si mare, kit-ul o face si mai mare, mai ales spatele.
                    dar cel mai urat lucru e botul, se vad toate matele, radiatoare, alternatoare etc. pune o plasa si evita pe viitor pozele din unghiurile care permit ca ele sa se vada.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• in afara de radiator crede-ma ca nu se mai vede nimic,nici radiatoru nu prea se vede (in poza la care cred ca te referi tu cam batea soarele)cine a vazut masina live stie.,si nu prea e recomandat sa pui plasa deasa... :p oricum trebuie sa-mi placa mie si imi place ) si imi place sa am loganul mai mare :P nu mai inalt dar mai lat si mai lung no prblem din punctul meu de vedere... multa bafta
                      si am plasa deja ... )

Comment

• spre exemplu uita-te la poza asta se vede ceva? mie nu mi se pare ;)
                        Attached Files

Comment

• nu e mau le ...chiar nu se vede nimic ..da cel mai bine e sa vada masina live
                          sigpic

Comment

• Frum foc imi place ai toba ca a mea identika bafta

Comment

• sharky sa stii ca e o dif cred.mau are cap coada teava de 50.
                              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• probabil sharky se referea la toba finala bitza ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google