If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sal
Nu sunt chiar nou pe forum dar nu am reusit sa postez la myride.Am un Logan Ambiance din 2005 cu 33k km.Nu are modificari doar cateva accesorii!!Am in plan:geamuri electrice fata, folie, airbag sofer, jenti. Pun si cateva poze.
Capacele alea sunt superbe! Pacat ca nu-s jante... chiar imi plac.
Si cam cat te costa modificarea cu airbag-ul? Sau e acelasi volanul? Intreb pt ca nici macar n-am masina, dar ma dau mare loganista Poate merita sa-ti pui unul sport, dar ala te costa de te rupe si nu prea isi are rostul daca n-a de gand sa faci modificari extreme.
Oricum, ai plimbat-o destul de putin in 4 ani. S-o stapanesti sanatos si sa nu-ti dea nici o bataie de cap.
33 kilometri?
Cred ca este o gresala undeva....nu?
Oricum, pentru varsta ei , arata bine si ingrijita!
Da jos chestiile alea de pe colturile barilor ca nu pica bine, sau daca vrei sa le lasi acolo, macar sa le vopsesti!
Spor in planurile tale!
Numa' bine!
sibiene..33 k ..pe scurt 33000 km :P stiu ca esti entuziasmat de toba noua...dar..mare grija pe viitor ! )
Proprietarului ii recomand montarea de proiectoare..jante..si niste arcuri sport
Numai bine
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Scz vroiam sa zic airbac pasager, iar in legatura cu kilometrii sunt 33k (mii).Modificari aduse: cotiera, inele aeratoare cromate, aparatoare noroi,folie prestije, huse, difuzoare 17", capace. Si inca cateva poze:
Am facut o mica plimbare de vreo 900 km si am avut niste mici neplaceri.
1.Am spalat masina cu galeata ca la tara si mi s-a aburit farul din stinga.
2.Pe drumurile bune a locului mi-au zburat 2 capace.
Intrebare: cum pot sa dezaburesc farul (cand merg cu masina se dezabureste dar revine la loc dupa 30 min)
bogdan_1984: sincer nu stiu ce sunt protectiile pentru aripi!Nu s-a dus la programul ceruirea
Cateva poze:
am avut si eu o problema asemanatoare cu farul....scoate becul si lasa sa se usuce. E cam frig acum afara, o sa dureze ceva, eventual cat stai pe langa masina, tine si capota ridicata sa intre aer acolo. Doar daca vrei sa pleci mai pe seara, baga becul la loc, daca nu ,poti merge asa , cu becul scos, sa ia aer
Numai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment