Pai in seara asta, adica pe 02 martie, pe la 10 si 10, in locul unde ne intalnim de 2 zile.Si sa mergem si noi la intalniri sa ne dea si noua stikere ca suntem si noi loganiste ,nu?
B-41-mma
Collapse
X
-
dc sa ramai fara talon???vad ca pozitiile sunt albe....
Comment
-
eu de cand am masina am avut leduri pe pozitie si in 3 ani si zeci de mii km ...nu a zis nimeni, nimica !
Comment
-
crezi ca asa de usor se ia un talon.eu am avut si alte leduri pe ea,si nici o data nu mi la luat intradevar am primit avertismente si ultima oara amenda si de atunci le-a dat jos.Attached Files
Comment
-
Salut ,observ ca sa asezat praful si pe masina mea, dar si pe sectiunea proprie.M-am dus sa o spal,o baie binemeritata dupa o plimbare la peste si o
"forja" de 140km/h in treapta 4 si cateva pozici cu mma-ul spalat,noile huse(la care trebuie sa mai lucrez putin) si prelungirea de ph2(care trebuie montata mai bine).
Spre cat de curand sa am timp sa ii fac o resoftare, pentru convingerea mea, ca se poate schimba ceva, sper eu in bine
Va doresc un paste fericit!!!Tinc fest !!
Comment
-
Poze cu exteriorul si un numar frumos de km.
Vreau sa-mi fac si resoftare si sa pun o toba sport, dar nu vreau sa am probleme, sa fie prea galagioasa.Am vazut ca vand unii pe la 100-120 no name, sunt ok alea, schimba cumva sunetul motorului?Attached FilesLast edited by Kalimera22; 28 April 2011, 13:31.Tinc fest !!
Comment
Comment