If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aseara am vazut un logan model ambiance ph1, modifcat.L-a transformat in ph2.Elementele de caroserie se potrivesc perfect, pe caroseria de ph1, elementele schimbate fiind: capota portbagaj, stopuri, bara spate, faruri, bara fata.Arata ff bine.
Poze:
daca vrei faza 2 vandel si iati faza 2..dar sal modifici eu zic cai o prostie...mai bine o bara de mcv un difuzor bara,eleron.etc...nui mai corect asa...?
E ph 1.L-am vazut si inainte de schimbare.Prima data si-a schimbat fata,bara era neagra si apoi a vopsit-o! Poate vorbesc cu el sa vad cat l-a costat schimbarea si unde a realizat-o!!
Caut un tinichigiu sau pe cineva de pe forum care mi-ar putea vopsi bara fata stanga.Si langa rezervor pe unde se baga benzina au aparut niste urme de rugina.
Si poze:
cred ca tu ai vrut sa ne arati telefonul si gelul odorizant
serios acum, am auzit modulatorul ala si am facut comparatie cu alt modulator si, sincer, nu mi-a placut cum se auzea asta ca al tau. se auzea un fashait
E adevarat ca se aude un fashait, dar nu mereu.Sursa (memoria usb) trebuie sa fie cat mai fixa in modulator sa nu se miste la denivelari.Nu am chiar asa mari probleme cu el.Cat despre telefon, mai interesant e locul in care e pus decat el
Si ca sa nu moara thread-u mai pun cateva poze cu ambianceul spalat.Are cineva idee unde gasesc o aripa dreapta fata,de preferabil alb,sau un service ieftin sa o vopsesc pe a mea!!
salut kalimera...draguta masina ta. spor la modificari in continuare si sfaturi: folie,jante clean look ..ar fi altceva..plus proiectoare cum zicea si jokeru.
ps: am inteles eu bine...vrei un tinichigiu sau vopsitor??
Da am nevoie de ajutorul unui vopsitor sa-mi faca aripa dreapta fata, sa o vopseasca din nou pe asta.Am mai avut-o vopsita da s-a facut vopseaua aiurea, au aparut niste dungi si se vede urat.Poate imi vopseste si grila!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment