Ph-16-gmc project only !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Frumusica masinuta. Cum ai procedat cu vopsirea jantelor? Vreau si eu sa le vopsesc dar mi-e frica sa nu se exfolieze. Ce vopsea ai folosit si cu ce ai aplicat-o(spray sau pistol)?

Daca tot vopsesti oglinzile eu zic ca nu ar strica sa vopsesti si spoilerele in aceeasi culoare, ar arata super, mai compacta. Bafta
    Last edited by male_valy; 10 April 2009, 08:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Jantele sunt vopsite cu SPRAY NEGRU MAT de la Policolor ..costa in jur de 25 ron bucata ..si cu 3 sprayuri le faci cum trebuie .....Oglinzile si banandourile o sa le vopsesc in aceeasi culoare ...dar in service .

Comment

azi o sa adaug ceva poze noi cum arata masina in momentu de fata ...;)

Comment

Poze colega, poze!!!!!!
          Interesanta combinatie, asa la prima "citire" !!!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

ooooo Sa Ne traiasca Sibianu ! Mersi Sibiene ....pun poze mai tarziu ...ca nu am cardu de la camera acasa ;(

Comment

ideea cu jantele vopsite nu ii rea ,chiar ca ii da un aer mai de MAD_MAX,dragut,va trebui sa le crosetez si eu pe ale mele .........bun, in ansamblu cred ca te bucuri de fiecare lucrusor pe care il faci cu mana ta , respecte....si intradevar volanul de pe clio arata bine ,ai mare noroc ca ai un centru de dezmembrat pe langa tine ,bafta in ceea ce faci ,sper sa reusesti ce ti-ai propus ,tinem legatura ........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Multumesc Blackufo ...sper din tot sufletul sa reusesc ceea ce imi propun de fiecare data .....Ambitie si noroc asta va doresc si voua .

Comment

astea sunt facute azi cand o botezam Sper sa va placa ...am tinut neaparat sa ni fie KITCH! ;)
                  Attached Files

Comment

Vand DVD portabil DIKOM citeste orice fel de fisier si de pe USB nu numai de pe CD....Telecomanda , iesire TV , iesire statie auto ,Iesire casti, incarcator camera , acumulatorul tine cam 6 ore
                    PRET 280 RON
                    Attached Files

Comment

daca ai ceva de vanzare deschide si tu topic la bursa, o sa ai mai mult succes acolo

sper ca nu ai lasat semnul de opel pe jante. ca din poze nu imi dau seama. cat despre culoare nu comentez, ca nici alb si nici negru nu prea imi bat la ochi, dar daca le lasai cum erau cred ca era mai bine. oricum, ca le-ai vopsit esti unic
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Mersi . nu mai au semnele ...is negre mat acum fara nici un fel de semn ;)

Comment

Ia incearca sa vezi cam cum ar arata masina fara crom ... ca parca nu arata bine cu grila tuning ...

Comment

am incercat si fara crom ..dar se vede nasol
                            din cauza ca am taiat bara nasol sub V-ul cromat ....

Comment

Dvdul ala sta numa acolo asa cand il scoti din bord? sau are vreo metoda de prindere?

Comment

Il poti pune cu dubla adeziva sau arici din ala ...Eu am un cauciuc din ala care nu aluneca de pe bord...si este OK ;)

De ieri mai am adaugat ceva culoare in viata la Golan ......XENON ! ;)
                                Last edited by PH-16-GMC; 27 April 2009, 04:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google