Logan-55-MYN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

magazie 6 CD-uri VDOdayton
    Attached Files

Comment

Salut , cat ai dat pe magazie si ce cd player ai pe ea ? .. cd-uri audio sau MP3 ? ..

arata bine masina , eu zic s-o faci cum iti place tie ca tu mergi cu ea ;)

Comment

@ionutmyn iti aranjezi masina cum vrei tu ,de exemplu si eu am croame pe manere si mie imi plac , spor la treaba in continuare .
        sigpic #

Comment

''un tunning de criza'' putin crom si pleoape nevopsite pe fata putina banda neagra pe spate ...mie unu nu imi place dar daca tie iti place atunci e bine dar vezi sa nu o impopotonezi prea tare ca nu e bine... bafta in continuare

Comment

am cass original si i-am pus pe spate k nu aveam doua boxe pionier,magazia este de pe un megane al unui prieten, citeste track-uri, se aude destul de binisor pt un 4x17W

banda neagra de pe spate am dat-o jos
            Last edited by ionutmyn; 17 April 2009, 21:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cum ai legat magazia ? .. sunt si eu interesat de asa ceva ..

Comment

are o mufa special pt asa ceva in sptate la cass

Comment

emblema de la audi de pe bord da-o jos ,banda izolir la fel shi bineintzeles coada aia de rechin.in rest la mai multzi km fara neplaceri

Comment

sincer becurile din pozitii si verde si albastru sunt de toata jena, poate ca da bine in preajma sarbatorilor de iarna insa asa........se mai ia si politia de tine.
                    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

ce mi-e portocaliu, ce mi-e rosu, doar display pe negativ e mai reusit....Dar daca tie iti place....Mergea o combinatie de albastru cu rosu macar

Comment

modicarea luminilor necesita putina pregatire... ce este mai usor realizez eu

Comment

Arata bine masina si vad ca ai facut ceva km cu ea ai avut ceva probleme in acest timp?

Comment

nici o problema in afara de o scurgere de ulei la pompa de srvodirectie , dar s-a schimbat pt k era pe garantie, urmeaza sa-i schimb distributia pt ka am depasit 60000km

Comment

e bine si pe rosu, dar o combinatie de culori nu ar strica...nu neaparat asta
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google