Todor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face.. ) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!
Cj-90-mtv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bibi View PostTodor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face.. ) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!
Originally posted by soboBN View PostSuper modificarile.Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de butonul ala pt deschidere portbagaj.Last edited by Tudor_cj; 20 April 2009, 17:45.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Ma ce mintesti asa ma )))
Butonu il ai de la mine cu toata deschiderea pt portbagaj )).
Sa te mai uiti de piulita aia a mea ca am fost azi pacolo da era masian ta parchata si nu m-am bagat pe sub ea , oricum lasa ca vin saptamana asta sa schimbam filtrele si ne uitam .
TZUC noroc de masina si fara evenimente:p
P.S.- daca veneai la mine sa iti fac bordu iesea mai pishda
Comment
-
domnu seby am cumparat alt buton din dezmenbrari, ala de la tine era stricat si am cumparat unul asemanator ..... hai saptamana asta la garaj si le rezolvam
PS: Si tu sa ai noroc de masina... si grija mare la curbe )2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
faina trotineta tudoica)imi place.....dar....ma...da-o-n fasole)ce-s cu tweterele alea)?ai muzica sau zgomot?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostFrumoase modificari aduse la masina bravo pe cotiera cat ai dat nu te incurca cand vrei sa pui centura sau sa o scoti?
Originally posted by MS 41 NZN View Postfaina trotineta tudoica)imi place.....dar....ma...da-o-n fasole)ce-s cu tweterele alea)?ai muzica sau zgomot?2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
Masina arata bine si pe live.. era mai bine daca avea si AC acuma.. vara dar asta este deschizi geamul mai tare, in rest masina arata bine, ingrijita, se vede si la interior ca o apartinut unei gajici Asteptam folia aia.. si jentile;) alea schimba radical asteptul, restul mai trec si neobservate. In alta ordine de idei si-o meritat toti banii, nici un ban mai putin.. ce nu imi place... lipsesc stickerele... si suporti de numere da.. te iertam)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
@Kenu: ms la fel:p
@moshutzzu: Inca nu i-am pus intaritura de metal, dar o sa-i pun, am gasit in dezmembrari ceva intaritura de cotiera de opel si se potriveste si la cotiera de logan :p2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
De restul imbunatatirilor ce se mai aude domnu? Ti-as recomanda cu multa caldura un soft la dimsport. Scade consumul creste puterea, nu mai recunosti masina de ce diferenta va fii fata de cum e acum. Jantele si folia, xenoanele mai pot astepta mult si bine! Fa un soft ;)!
Comment
Comment