marfa rau loganu....exact cum zic ceilalti colegi..jante si folie acum..apoi un clean look.bafta la cluj. servus
Cj-90-mtv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tudorik, tu stii ce vrei de la masina ta, dar fii atent la mine ;) mai bine sa mearga si sa fie simpla decat cu toate celea pe ea si 15sec 0-100 sa nu vb de performante peste 100kmh (voi mai iesiti la drum intins). Sunt multi care au facut resoft bun si cu 90cp scot 11 sec 0-100kmh. Ai si intercooler, nu ti-e stres mai trebuie sa-i faci pe bara originala o priza de aer mai mare, cum are liculicu sau cum avea unzomby si e tot ce trebuie. Saaalluuutt :-*
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostDe restul imbunatatirilor ce se mai aude domnu? Ti-as recomanda cu multa caldura un soft la dimsport. Scade consumul creste puterea, nu mai recunosti masina de ce diferenta va fii fata de cum e acum. Jantele si folia, xenoanele mai pot astepta mult si bine! Fa un soft ;)!
PS: Bara ce o am pe masina ii crepata putin si vreau sa o schimb cu una de MCV
Originally posted by B-08-ZIA View Postmarfa rau loganu....exact cum zic ceilalti colegi..jante si folie acum..apoi un clean look.bafta la cluj. servusLast edited by Tudor_cj; 21 May 2009, 19:39.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Noh ce sa zic am vopsit aerotoarele, manerele si consola arginti, mi-am pus un Mp3 Panasonic http://www.euro-best.ro/produse/226-...q-rx400n-.html
Deocamdata nui mai fac nimic... Am sa plec din tara si cand ma intorc ii fac cadou un set de jante p 17"....
App: Husele si autocolantu de stalpii de prestige is p drum :pLast edited by Tudor_cj; 11 June 2009, 00:36.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
Poze cu modificarile facute recent mi-am montat si filtru de polenLast edited by Tudor_cj; 11 June 2009, 19:39.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
cred ca i-a fost schimbat airbagu de pe dreapta...e mai diferit la culoare...
restu arata bine ma chel...numai ca e puturoasaaa....fa ce zice bibi...si atunci va fi bine...cu ce ai acoperit ala de la AC?chit?sau ce?ca vreau sa fac si eu...arata mult mai bine...bafta in continuare si sa ne vedem cu bine;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment