Ceva Frumos - TM 17 TIK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by florin_dnf View Post
    cezare tata daca calculez la a mea banii de pe benzina ma sperii. la 100000 km fa socoteala la media de 7 la suta la consum cati bani...dar tu pune bani ce ai pus pe ia nu ce ai bagat adica benzina si consumabile cum ar fi ulei ,placute.etc....oricum un lucru e important ca ai bagat ceva in ia cu pasiune..bafta.
    Om bun,am zis excluzand banii de benzina(adica motorina) si alte chestii de rutina.Adica doar ce e bagat in ea,ca si look,INCLUZAND,aici si montajul tuturor chestiilor puse pe ea

Originally posted by male_valy View Post
    Frumoasa masina. Imi plac jantele si arcurille. Cat te-au costat arcurile?
    600 RON,ele,plus montajul,vreo 200

Originally posted by pervert_dory View Post
    am vazut masina pe viu si pot sa spun ca arata foarte bine, cu noile arcuri e superba.si cat ai dat pe husele alea ca is innebunit dupa ele, pica foarte bine pe scaune parca nici nu sunt huse.sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente
    Multam fain de aprecieri.Husele,cred,co fost 350 ron,adica sigur,atata
    Last edited by cezar82; 13 April 2009, 17:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina .un sfat:schimba musamaua de la schimbator....nu are nici o forma mai ales cu husele alea frumoase

Comment

Frumos loganul tau cezar mai ales culoarea , Cameleon , arcurile super investitie. multi km fara incidente !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

salut..da tu te`ai aruncat si la bani sau la prima oferta de ai scos preturile astea.
          e treaba ta oricum...
          succes

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
            Frumos loganul tau cezar mai ales culoarea , Cameleon , arcurile super investitie. multi km fara incidente !!!
            E chiar gri comete.A lu taica-miu e cameleon

Originally posted by andreea13 View Post
            salut..da tu te`ai aruncat si la bani sau la prima oferta de ai scos preturile astea.
            e treaba ta oricum...
            succes
            Hai sa nu ne mai legam de banutzi.Scopul principal a fost sa va arat masina mea.Dar promit,cand am timp,sa va expun niste preturi,sa le comparati,si apoi discutam de suma respectiva

Originally posted by alex_comisaru View Post
            frumoasa masina .un sfat:schimba musamaua de la schimbator....nu are nici o forma mai ales cu husele alea frumoase
            Ai dreptate si o sa ma conformez
            Last edited by cezar82; 14 April 2009, 10:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cezar82 View Post
              Hai sa incerc sa ma laud si eu cu golanitza mea bruneta.Are in dotare urmatoarele lucruri : un motor diesel de 105 CP,dupa o remapare bine meritata si binevenita,o noua garda la sol,dupa montarea de arcuri weitec(o coborat cu 4 cm si nu cu 3.5,cum tot se zice),jante wolfrace matrix,cauciuce bridgestone,folie llumar autorizata pe luneta si geamurile din spate,mai putzin pe fatza,o noua linie audio,formata din cd player blaupunkt hamburg mp 68,si boxe noi pioneer si fatza si spate(am uitat modelul acuma),dar oricum suna altfel de tot in interior,si hai sa mai adaugam si o cotiera de la mama ei(dacia service) si husele cu imprimeu 3 D tot de la reprezentanta.Aoleuuu,era sa uit :o instalatie bixenon,ce isi merita fiecare banutz.Un calcul aproxi cu tot ce am bagat in ea,nu il fac,ca ma ia durerea de cap,dar oricum peste 100 milioane.Sper sa va placa...
              Bun bun, felicitari pentru masina, la cati mai putini km de mers pe jos ;)
              1. Te lauzi ori nu te lauzi, 1 din 2
              2.Orice remapare la diesel da in jur de +15% din puterea motorului , care fac fix 97.75 cai frumosi.
              3. Nu vine nimeni cu rigla sa iti masoare cat a coborat masina, asa ca nu conteaza 3,5 fata de 4 cm pentru simplu fapt ca ma bag eu cu Sonikel, Bezme si Nyt in masina si deja esti hotrod ;)
              4. a)Jantele sunt foarte misto, dar stiu eu pe cineva la LCB care le are mai mari, iar daca spui ca le-ai ales asa mici doar pentru ca drumurile varza, tin sa iti reamintesc ca Bucale este localitatea ( bine, municipiu) cu cele mai marfa gropane, iar acel utilizator al forumului nu are nicio problema.
              b) Iar daca spui ca un cauciuc costa mult pe o janta mai mare, tin sa iti reamintesc ca ai investit peste 100 de milioane, asa ca ai avut cash/pastravarie/gold destul
              5. Cand cauti o linie de sunet serioasa ca a ta, eu zic ca investesti ceva timp in aprofundarea subiectelor care le vei instala in masina....asadar eu cred ca ai cumparat ceva piese de la niste tovarasi ( deci lipsa factura )(deci suma finala indoielnica)
              6. a)Despre cotiera numai de bine, dar eu m-am sfatuit cu niste baieti care stau in targ la Autovit Vitan zi de zi si mi-au spus din experienta lor cu alti cunoscuti ca termenul de viata a acestor cotiere este uimitor de asemanator, pur si simplu fara sa conteze origine piesei.
              b) Despre husele masini si husa volanului, nu pot sa spun decat ca isi fac treaba cum trebuie, tot ce iti recomand in ceea ce le priveste este sa incerci alte unghiuri cand faci poze deoarece se observa ca sunt un pic scamosate, la acelea de pe scaunele fata ma refer.

Cat despre suma finala nu pot sa zic decat atat : Putea sa fie mai mica cu ceea ce ai pus pe masina, si putea sa fie la fel de mare cu cat o precizezi dar cu ceva mai mult pe masina.

Te salut cu respect, iar data viitoare cand te lauzi, fa-o pe fata ;)
              P.S. Pun virgula inainte de "si" deoarece sunt neam cu Eminescu.
              No Stress !
              http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

De instalatia bixenon nu am zis nimic...
                Deci sper sa iti fie folositoare, le recomand tuturor.

P.S. Ma gandeam azi cati bani am bagat eu in masina si la un calcul scurt iesise o suma foarte foarte mare. Dar dupa ce am vazut ca nu ai inclus taxa de inmatriculare, benzina alea alea, am refacut calculul din care am scos reviziile, motorina, colantele, spalarile saptamanale (interior/exterior), ambipur + rezerve , cateva sticlute de aditivi si a iesit o suma mai pamanteana. Esti salvatorul meu, acum am o suma investita in masina foarte normala. Pfffffui....
                No Stress !
                http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Frumoase jante...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

sal, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km cu ea si fara evenimente.

p.s. mai taie putin din alea o suta si ceva de milioane ca e mult, cam aceleasi chestii le am si eu pe masina si nu depasesc 1500 euro, asa cu indulgenta.
                    ONLY GOD CAN JUDGE ME
                    http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

ca sa nu mai existe discutii legate de suma respectiva pun aici niste preturi:
                      -xenon - 650 ron(philips)
                      -jante - 1400 ron(pro-line.ro)
                      -cauciucuri bridgestone - 1000 ron(anvelopeweb.ro)
                      -arcuri weitec - 600 ron(logtuning)
                      -resoftare - 500 ron(mester din zalau)
                      -xenon proiectoare - 400 ron(prieten timisoara)
                      -folie Llumar autorizata - 85o ron(firma din timisoara)
                      -tot ceea ce s-a pus de la dacia - 850 ron(huse,presuri,aparatori,paravanturi,cotiera)
                      -muzica - 1500 ron(cas- 850.boxe-650)- nu mai stiu de la ce firma
                      -schimbare iluminat bord - 100 ron
                      -detector radar - 650 ron(carsystem timisoara)
                      -gps assus - 1100 ron(evomag.ro)

In toate aceste preturi sunt incluse si montajul.La un simplu calcul,iese aproape de 10000 ron,la care mai adaugam mici maruntisuri ici colo,ne apropiem de ceea ce am zis la inceput.Daca voi considerati,preturi exagerate va astept cu exemple din alta parte.Nu am zis nici 15000 ron,nici 12000 ron,nici 18000 ron,ci am precizat doar putin peste 10000 ron.Va astept si cu alte pareri.O zi faina sa aveti

Comment

vezi ca faci reclama la radio zu. lmi place ce ai modificat la masina dar sunt de aceiasi parere cu ceilalti nu cred ca ar trebui sa accentuezi atat de mult banii care i-ai folosit pentru masinuta . succes ln continuare

Comment

Nu te supara , ai scris ca ai 105 CP pe 1.5 diesel, te rog spune-mi si mie cum ai ajuns la valoareaa asta.
                          Multumesc.
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

@FastFurious are motorul de 1.5 DCi de 85 cp si l`a reampat la 105 cp ...

Frumoasa masina ingrijita si tunata cu gust , o bara de MCV i`ar mai trebui si ar arata super ;)

P.S sper sa nu te superi ca i`am raspuns eu lui FastFurious

Comment

--------------------------------------------------------------------------------

Multumesc de raspuns se pare ca nuam fost prea atent cand am citit "1.5 DCI roscat"
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

deloc

Originally posted by zek83 View Post
                                vezi ca faci reclama la radio zu. lmi place ce ai modificat la masina dar sunt de aceiasi parere cu ceilalti nu cred ca ar trebui sa accentuezi atat de mult banii care i-ai folosit pentru masinuta . succes ln continuare
                                nu am accentuat chiar deloc.la primul post a fost doar o estimare a invesitiei.Accentul l-au pus colegii mei de pe forum,carora li s-a parut exagerata investitia,dar astazi am oferit si motive ptr care s-a ajuns la valoarea respectiva

p.s zi-mi unde e casieria de la kiss fm,cas aplatesc ptr faptul ca ascult radio zu

Originally posted by NPoWer View Post

Frumoasa masina ingrijita si tunata cu gust , o bara de MCV i`ar mai trebui si ar arata super ;)

P.S sper sa nu te superi ca i`am raspuns eu lui FastFurious

are bara din fabrica de mcv si multumesc ca i-ai raspuns tu lu fast
                                Last edited by cezar82; 6 September 2009, 20:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google