Jante Mega Drive + distantiere 1cm
Loganel: B 97 Wjg!
Collapse
X
-
-
Sa va zic cum sta treaba.. eu ieseam de la vulcanizare (de abia imi montasem jantele pe 17'') nu am avut vizibilitate din cauza unei masini parcate, nu m-am asigurat cum trebuie... si a intrat un VW Golf 4 in mine care mergea regulamentar
Ce viteza am avut? plecam de pe loc, presupun ca 5 km/h
de data asta eu sunt vinovat deoarece nu am acordat prioritate...
agentul de la CASCO mi-a zis ca e caz de dauna totala
Comment
-
depinde la ce preturi sunt calculate toate piesele care trebuiesc pentru reparatie + manopera la vreun service dacia...sau suma asigurata este foarte mica...etc. dar nici asa nu cred ca ar ajunge la dauna totalaIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
ynp_46: bara, nu stiu sigur daca o vand...
radu2008: masina e asigurata anul asta la valoarea de 6000€
frankcadillac: agentul de la asigurari mi-a zis ca motorul e descentrat, lonjeron rupt, planetara rupta, airbag sarit... si nu stie nici el sigur daca chiar e dauna totala, trebuie sa ma duc cu ea in service ca sa imi faca un deviz de reparatie...
vitriol: airbag-ul era pe ON, nu stiu de ce nu a sarit, stiu ca in trecut cand il dadeam pe OFF nu se aprindea nimic in bord, presupun ca avea o defectiune
iamagi: janta e ok, cauciucul e taiat, dar l-am reparat azi
Comment
-
Ajutor!
Nu are nimeni o janta Orobica Line pe 17? , sau nu stie cineva unde pot repara o janta, in zona Tecuci Galati, Braila, Focsani, chiar alte orase prin apropiere?
La accident janta a pocnit, am vazut tocmai zilele trecuteLast edited by D K G; 9 October 2009, 11:57.
Comment
Comment