Loganel: B 97 Wjg!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jante Mega Drive + distantiere 1cm
    Attached Files

Comment

frumoase jante dar spoileru nu l-ai reparat?
      sigpic #

Comment

mersi, spoilerul nu l-am reparat inca, astept sa mai strang ceva bani, vreau sa vopsesc bara de pe fata integral si bara de pe spate. mama ei de criza financiara

Comment

ce facusi :| .... vadca airbagu' s-a deschis ... cat ai avut in momentul pocnituri?

Comment

Sa va zic cum sta treaba.. eu ieseam de la vulcanizare (de abia imi montasem jantele pe 17'') nu am avut vizibilitate din cauza unei masini parcate, nu m-am asigurat cum trebuie... si a intrat un VW Golf 4 in mine care mergea regulamentar
            Ce viteza am avut? plecam de pe loc, presupun ca 5 km/h
            de data asta eu sunt vinovat deoarece nu am acordat prioritate...
            agentul de la CASCO mi-a zis ca e caz de dauna totala

Comment

Stai linistit, ca aia nu e dauna totala.Nu vinzi bara de la pro street?

Comment

Si ce suma ai asigurata ma refer cat primesti daca este dauna totala?

Comment

depinde la ce preturi sunt calculate toate piesele care trebuiesc pentru reparatie + manopera la vreun service dacia...sau suma asigurata este foarte mica...etc. dar nici asa nu cred ca ar ajunge la dauna totala
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Imi pare rau de intamplarea ta... Am si eu o curiozitate, ai avut dezactivat air bag-ul de la pasager de nu s-a deschis?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Nu are cum dauna totala. E vorba doar de partea stanga-fata. Restul e intact. Iti da dauna totala, daca distrugerile depasesc 50% din totalul masinii.

Janta de pe stanga-fata, mai e intreaga?
                      sigpic

Comment

ynp_46: bara, nu stiu sigur daca o vand...
                        radu2008: masina e asigurata anul asta la valoarea de 6000€
                        frankcadillac: agentul de la asigurari mi-a zis ca motorul e descentrat, lonjeron rupt, planetara rupta, airbag sarit... si nu stie nici el sigur daca chiar e dauna totala, trebuie sa ma duc cu ea in service ca sa imi faca un deviz de reparatie...
                        vitriol: airbag-ul era pe ON, nu stiu de ce nu a sarit, stiu ca in trecut cand il dadeam pe OFF nu se aprindea nimic in bord, presupun ca avea o defectiune
                        iamagi: janta e ok, cauciucul e taiat, dar l-am reparat azi

Comment

man da tu chiar ai ghinion....pfff ce sa zic...eu zic ca nu arata a dauna totala...oricum jantele sunt superbe ;)

Comment

ai o bucurie pe partea stanga fata . nasol de ce ti s`a intamplat

Comment

Ajutor!
                              Nu are nimeni o janta Orobica Line pe 17? , sau nu stie cineva unde pot repara o janta, in zona Tecuci Galati, Braila, Focsani, chiar alte orase prin apropiere?
                              La accident janta a pocnit, am vazut tocmai zilele trecute
                              Attached Files
                              Last edited by D K G; 9 October 2009, 11:57.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google