If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare m-am gandit sa va arat si io loganelu meu, un kissfm 1,5 DCI gri comete
pana acum am bagat in el o statie si un tub de bass ambele marca blaupunkt si niste pleoape:P cu timpul o sa fie mai " incarcat"
Bun venit pe forum poze cand pui banuiesc ca ai leasing la masina ca ai nr de B prin ce firma ai si cat ai platit RCA ca si eu am leasing si luna asta imi expira asigurarea si am auzit ca este 720 ron la unita!
radu2008, nu ai invatat sa tastezi un text corect ? ma`m uitat ca prin porumb la ce ai scris tu.
ON : Frumoasa culoare , si vezi sa nu o incarci prea mult
succes !
cum a spus si andreea13 sa nu o incarci prea mult, ca dupa aia e prea grea . glumeam bineinteles, cred ca pentru inceput ar merge nist jante, schimba mult aspectul masinii.
ms pentru aprecieri nu am s-o incarc ca nu e pe gustul meu, cat despre capace sunt made in Salonta la 30 de lei le-am luat intr-o duminica pentru ca unu mi-o zburat acuma sper ca sa ii pun niste jante frumoase
am o intrebare pentru cine stie mi-am prins pleoapele cu picatura si o cam curs pe far la semnalizator cam cu ce sa dau ca sa se duca petele alea? ca sa nu mai zica tatamiu ca am spart faru ;;) apropo am auzit de la cineva ca farurile angel eyes nu lumineaza asa de bine ca si cele stock e adevarat?
Cam puternic adezivul acela nu cred ca il mai poti da jos orice ai face ramane urma daca ai casco il spargi cu ceva si zici ca asa ai gasit-o in parcare !
Iti recomanda sa lipesti pleoapele daca mai poti cu banda dublu adeziva, la mine au stat f bine si cand am fost nevoit sa le dau jos, farul a ramas intact. Bafta !
faza cu dublu adeziv pt pleoape nu e ok zboara,dar capacele alea sunt ........ sa nu zic altfel dar tu stii mai bine ce iti place, spor la "incarcat" loganelul cum iti place tie si drumuri bune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment