multumesc pentru aprecieri dar nu am folii inca pe masina asta este urmatorul prioect daca mi-ati recomanda niste folii de calitate si la un pret bun v-as fi recunoscator(pentru cei din timisoara)
B-76-SKF Logan KissFM
Collapse
X
-
La Ciclop gasesti folii si pt fata si pt spate si oficiale si neoficiale,normal ca alea oficiale(autorizate) sunt mai scumpe decat celelalte.Pt spate sunt de diferite nuante,mai inchise si mai deschise la culoare.Pretul a fost undeva pe la 200 lei cu tot cu reducerea de 10% care o au ei.Montatul ma costat 150 lei cu geamurile date jos,mai putin luneta,dar a iesit bine.Mai gasesti folie LLUMAR+montat pe str Frunzei,undeva intre str.Ana Ipătescu si b-dul Dambovita.Mai este pe Lidia colt cu Brancoveanu.De preturi la ultimala doua nu stiu nimic.
Comment
-
pai la 350 lei nu e scump, e chiar ok. in plus ai montaj de calitate si asta merita toti banii.Last edited by crististreulea; 29 June 2009, 08:35.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Si foliile de la Ciclop alea autorizate sunt bune,fata de cele neauturizate sau de cele din piata,dar alea LLUMAR sunt mai bune,adica cam cele mai bune;atunci normal ca-s mai scumpe ca celelalte.Cu tot cu montaj acolo pe Lidia nu mi se par scumpe.Incearca pe Frunzei sa vezi ce preturi au,dupaia fa comparatiile si vezi care-i mai rentabil.
Comment
-
multumesc pentru sfaturi am sa incerc si pe Frunzei
am mai adus mici modificari la loganDacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN
Comment
-
Pt inceput numai doua mici modificari:niste folii si niste jante cred ca ar fi o schimbare de bun gust,imediat s-ar schimba aspectul masinii.Schimbarea asta nu cred ca manca asa multi bani,n-as crede ca e un sacrificiu asa de mare.Ar trebui sa incerci,merita.
Comment
-
pai jante am deja :P folii imi cam trebuie tin sa mentionez ca modificarile le fac din banii mei fara ajutorul parintilor
[QUOTE=Thejock3r;340257]baga-i ulei si benzina buna si plimbate .
e diesel :PDacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN
Comment
-
eu zic sa ii pui arcuri sport sa o cobori mai jos si folie si cit mai multa talpa
Comment
-
Scuze Marcele am uitat ca ai jante,deocamdata pune-i si folie si vezi cum arata,dupaia se poate spune ce si cum i-ar mai sta bine.Eventual sa vopsesti ambele spoiler in culoarea caroseriei si un eleron ca si la mine,din ăla aplicat pe marginea capotei.Eu am dat pe el 142 lei de la Ciclop.Last edited by dany59ddd; 1 June 2009, 23:22.
Comment
Comment