B-72-wvz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-72-wvz

SALUT sunt cam de 2 ani inscris pe site iar de un an jumate am masina si nu am apucat pana acum sa ii fac poze nu am avut nici aparat dar pana la urma am prins o ocazie si l-am pozat un pic sper sa va placa 1.4 mpi ,varianta KISS FM am uitat sa fac poze si in portbagaj la statie si sub. magnat.
    Attached Files

Bun venit printre noi si la cati mai multi km fara evenimente neplacute. Te asteptam si la intalniri la Polivalenta sa-ti vedem live masinuta. (tare rau tipul ce se vede in fundal la ultima poza ). Numai bine !
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

frumoasa culoare ce ai in dreptul oglinzilor pe feţele de usi? tweetere?
      Last edited by B 83 RMJ; 13 April 2009, 20:45.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Frumoasa masina vad ca ai vopsit barile integral cat te-a costat?

Comment

da alea sunt twetere...nu am dat bani decat la ala de pe spate 150 ron ca ala de pe fata lam facut pe casco dupa un mic accident si l-am schimbat si cu unu de mcv .

Comment

frumos kiss-u tau...ca doar e ca al meu..pune-i neaparat jenti ca o sa schimbe total aspectu masinii...bafta
            low....&.....slow

Comment

frumoasa culoarea spor la modificari
              b 89 plk

Comment

imi doresc foarte mult niste jante dar deocamdata nu am bani e criza ...acum vreau sa ii pun folie autorizata si vedem mai tarziu cum stau cu banii pentru alte modificari

Comment

sedinta foto in parcul izvor...hmmm, frumoasa locatie
                  Frumoasa culoare si ingrijita. Sa ai parte de ea

Comment

frumoasa masina si mai ales culoarea, dupa mine e cea mai frumoasa culoare metalizata de la dacia.......ai grija de ea si spor la treaba. bafta!
                    "Only God can judge me"

Comment

merge folie lumarr 5 % transparenta pe spate iar sta super

Comment

bine ai venit printre noi danny, multi km fara incidente cu loganul tau, modificari placute ochiului si multa pasiune. Respect !!!
                        sigpic
                        The MVP

Comment

Interesant modul in care ai vospit capacele...imi place...mie cel putin...
                          Bafta in continuare.
                          sigpic

Comment

Bine ai venit. Frumoasa masinuta. Nu ai luat amenda ca ai urcat-o pe iarba? ) Spor......

Comment

Bine ai venit, este frumoasa foc, are ceva al ei, e un fel de un Prestige mai mic nu stiu cum sa spun. Barile le-ai vopsit integral la cineva? Daca da cat te-a costat?
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google