B-72-wvz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pentru aprecieri ...nu am luat amenda ca eram acolo cu serviciu si nu am tinut-o mult pe iarba doar cat iam facut pozele iar spoilerele --ala de pe fata pe casco dupa un accident mic si schimbata cu unu de mcv ca era la acelasi pret si mergea si tot atunci si ala de pe spate dat la vopsitor 150 lei si la bagat si pe ala in cuptor.

Comment

am fost azi si am spalat-o dupa care am dat-o cu ceara imi pare rau ca nu iam facut cateva poze dar poate maine la gratar va urez la toti un PASTE FERICIT si tot ce va doriti

Comment

Foarte frumoasa masina ta. Si eu vreau sa imi vopsesc barile la culoare. Pune-i o folie si o sa arate super !!
        sigpic

Comment

Cateva poze e cam murdara dar a plouat si de aia ...am reusit si eu sa fac manerele de la usi din interior gri si cateva stikere.
          Attached Files

Comment

revin cu poze din portbagaj si de curand mi-am facut consola de bord cu folie imitatie carbon vreau sa stiu daca sia mai facut cineva ca la mine a prins multe bule de aer nu stiu de ce poate imi spune si mie cineva ....si o poza cu jantele pe care o sa mi le iau dar momentan nu le mai aveau pe stoc mai astept.

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
              revin cu poze din portbagaj si de curand mi-am facut consola de bord cu folie imitatie carbon vreau sa stiu daca sia mai facut cineva ca la mine a prins multe bule de aer nu stiu de ce poate imi spune si mie cineva ....si o poza cu jantele pe care o sa mi le iau dar momentan nu le mai aveau pe stoc mai astept.
              de unde vroiam eu sa le iau ca erau la oferta
              Attached Files

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google