Multumesc pentru aprecieri ...nu am luat amenda ca eram acolo cu serviciu si nu am tinut-o mult pe iarba doar cat iam facut pozele iar spoilerele --ala de pe fata pe casco dupa un accident mic si schimbata cu unu de mcv ca era la acelasi pret si mergea si tot atunci si ala de pe spate dat la vopsitor 150 lei si la bagat si pe ala in cuptor.
B-72-wvz
Collapse
X
-
revin cu poze din portbagaj si de curand mi-am facut consola de bord cu folie imitatie carbon vreau sa stiu daca sia mai facut cineva ca la mine a prins multe bule de aer nu stiu de ce poate imi spune si mie cineva ....si o poza cu jantele pe care o sa mi le iau dar momentan nu le mai aveau pe stoc mai astept.
Comment
-
Originally posted by danny_finutzu View Postrevin cu poze din portbagaj si de curand mi-am facut consola de bord cu folie imitatie carbon vreau sa stiu daca sia mai facut cineva ca la mine a prins multe bule de aer nu stiu de ce poate imi spune si mie cineva ....si o poza cu jantele pe care o sa mi le iau dar momentan nu le mai aveau pe stoc mai astept.
Comment
Comment