Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buun...
    Am fost foarte multumit de metabond gold in motorul de 1,6 , iar acum am bagat si in 2000 16v pentru a preveni orice problema! Motorul nu are nici cea mai mica problema, nu consuma gram de ulei, dar am bagat pentru linistea mea

...ultima poza e de la un megane 1,6 16v alea discuri uzate, nu ale mele cu 30k.
    Se pare ca eleron si stopuri va primi doar saptamana viitoare pana una alta, cine vrea stopurile mele, 150 lei.

ps: v-a placut? http://www.youtube.com/watch?v=ioL6p...ature=youtu.be
    Attached Files
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cumparai un strut-bar si dai stikeru cu MoNSTER jos

Uiluuuuuuuuuuuu cum se aude
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Da' ce bine arata fara eleron si cu sticker bre!!! De unde ai gasit capacu' ala cu IDE2.0? Da-l naibii jos si pe-ala. N-ai auzit ca lumea buna a trecut la SATA 3?

Hai sa ai noroc de ea mai departe.
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Din ce stiu, capacul ala face rau la aprindere. Cam de aia nu se mai pune nici din fabrica. Arata bine ce-i drept, insa...

Iar la faza cu Metabond... Eu zic ca-s bani aruncati 'geaba.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Interesant
            Ce rol are Metabond ?
            Cat te-a costat toata investitia ? Aproximativ.
            Ai motorul omologat ?

Inca ceva:
            Nu ai masurat performantele ?
            Cati cp si nm ?
            0-100 ?
            viteza maxima ?
            Last edited by CSH; 4 September 2012, 19:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
              Cumparai un strut-bar si dai stikeru cu MoNSTER jos

Uiluuuuuuuuuuuu cum se aude
              Strut bar cumpar, sper sa intre bine peste motor...iar stikerul, vine jos) am terminat cu eleronul, incepem cu stikerul a?)
              Originally posted by Cobra7 View Post
              Da' ce bine arata fara eleron si cu sticker bre!!! De unde ai gasit capacu' ala cu IDE2.0? Da-l naibii jos si pe-ala. N-ai auzit ca lumea buna a trecut la SATA 3?

Hai sa ai noroc de ea mai departe.
              I-auzi altu) eleron, stiker, eleron stiker...ce-ar fi sa ramana amandoua?))
              Originally posted by dsign View Post
              Din ce stiu, capacul ala face rau la aprindere. Cam de aia nu se mai pune nici din fabrica. Arata bine ce-i drept, insa...

Iar la faza cu Metabond... Eu zic ca-s bani aruncati 'geaba.
              De ce sa faca rau la aprindere? Nu inteleg...
              Metabondul...chiar nu-s aruncati degeaba, stiu ce zic, crede-ma. Ca patitu nu stie nimeni...
              Originally posted by CSH View Post
              Interesant
              Ce rol are Metabond ?
              Cat te-a costat toata investitia ? Aproximativ.
              Ai motorul omologat ?

Inca ceva:
              Nu ai masurat performantele ?
              Cati cp si nm ?
              0-100 ?
              viteza maxima ?
              Pe cutie scrie ca e bun pt motoarele cu multi km, care consuma ulei, sau care functioneaza in conditii severe...masina mea nu are km multi, nu consuma ulei, dar functioneaza in conditii severe De pretul investitiei am dat cu lux de amanunte cateva pagini in urma, iar cu omologarea nu are rost sa vorbim, pentru ca e cu dus-intors...
              O sa masor totul dupa soft, sa pot zice niste date fixe, nu balarii...

Comment

• Capacul tine caldura multa sub el si arde bobinele de aprindere. Lucru constatat personal pe 2 modele de Seat Ibiza (un 1.2 si un 1.4) si pe K4M - urile Dacia vs Renault . La Renault-uri se ard in draci, la Logan nu prea am auzit.

In prezentarea produselor Metabond este mult bullshit de marketing. Din punctul meu de vedere (un oarece inginer mecanic) acele substante nu sunt decat niste praf in ochii consumatorului. La motorul cu multi km ii pui ulei mai gros si ai terminat balciul. Cand trebuie segmentat, apoi nici cu 2 tratamente complete cu Metabond nu-l mai scoli...

La prezentarile la care am fost pt Metabond, m-am dus cu uleiul meu, Motul Xcess 5W40 si am pretins ca vreau sa vad ce se intampla u rotile alea aflate in frecare daca pun ulei de-a meu. Nu mi s-a acceptat cererea dintr-un motiv penibil : "nu stim ce ai tu in bidonul acela de Motul si nu putem compromite testele in fata publicului"

Jenant!

De aia zic eu ca Metabond, Duralube si alte tampenii de genul asta sunt doar niste jocuri piramidale, din care castiga doar ala care vinde multe bullshituri .
                Last edited by dsign; 4 September 2012, 22:49.
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Sa stii ca am observat chestia asta, se incalzeste plasticul ala de zici ca e moale cand il iau jos... Nu-i bai, maine jos cu el.

Comment

• dai doua gauri in el si are aerisire gata problema....
                    MY CLA

Comment

• e prea frumoasa galeria de admisie ca sa o acoperi cu un plastic
                      sigpic

Comment

• Originally posted by PrEsTiGe View Post
                        dai doua gauri in el si are aerisire gata problema....
                        ) eeeh, nu fac tiganii...
                        Originally posted by lau911 View Post
                        e prea frumoasa galeria de admisie ca sa o acoperi cu un plastic
                        Mie nu-mi place fara capac pe el se vad toate matele acolo...Eventual sa vopsesc tot, dar cu ce vopsea sa tina la temperatura aia?

Comment

• vopsea electrostatica....totusi e un motor aspirat ..nu prajesti oua pe admisie
                          sigpic

Comment

• ce consum ai la acest motor?sau nu tea interesat partea asta?

Comment

• Suna bine si trage super bine din cate vad.Bravo pentru acest proiect.

Nu uita sa mai verifici grosimea discurilor ..si nu o lua in nume de rau......dar o sa ai nevoie de frane bune pentru puterea dezvoltata de dihanie .
                              real power..... diesel power by

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                                vopsea electrostatica....totusi e un motor aspirat ..nu prajesti oua pe admisie
                                O sa vad eu ce si cum fac, pentru ca deschi de capota destul de des si nu-mi place sa-l vad uratel...
                                Originally posted by darkman View Post
                                ce consum ai la acest motor?sau nu tea interesat partea asta?
                                Sincer nu prea m-a interesat, dar cu benzina de 150 de lei Evo de la Mol am facut 290 de km in mers normal de zi cu zi, adica si forja, si mers linistit si oras, si de toate, deci in concluzie sunt tare multumit si la capitolul consum...
                                Originally posted by cosmindan View Post
                                Suna bine si trage super bine din cate vad.Bravo pentru acest proiect.

Nu uita sa mai verifici grosimea discurilor ..si nu o lua in nume de rau......dar o sa ai nevoie de frane bune pentru puterea dezvoltata de dihanie .
                                Le verific tot timpul, stai linistit...sunt multumit si de frane, chiar foarte! Vineri la linii eram in fata la lancer cu frana blana, lui i-am auzit franele, dar ale mele nu erau blocate si am oprit amandoi odata. Atata doar ce ma enerveaza e ca prinde jos in rest, e super bine...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google