Fiecare cu bulanul sau... eu n-am lasat o Octavia 1 in martie sa ma depaseasca si am tot accelerat pana la 190, nu putea sa ma depaseasca neam, soseaua libera, localitati 60, iar alergatura si m-a luat radarul cu 174... de-aia mie si frica sa mai merg cu viteze de-astea ca nu stiu pe langa ce Logan cu radar trec pe contrasens)). Le spusesem la gabori, si pe-ala din spatele meu cu Octavia de ce nu l-ati luat?... Ca tu erai primul si ai sarit in radar)).
Ms 41 nzn Logan 2000 16v
Collapse
X
-
-
Originally posted by ion_R5 View PostIti dai seama ca si-a dat singur palme... A dat o palarie de bani pe ML si nu se poate tine dupa un Logan...
Sa vezi asta cu Tuaregul ce fitze pe el... Cand mi-a luat fata, de a trebuit sa franez n-a avut nici o jena, in schimb dupa ce l-am depasit nu mai scotea mana din flash-uri. Eu am suspensia stoc, asa ca pe viraje nici eu nu am intrat foarte tare mai ales ca era ud pe jos - dar lui clar ii era frica pe viraje, o lasa moale. Bine, daca am fi fost pe autostrada nu aveam nici o sansa. Avea V6 diesel... Dar pe drumuri nationale atata timp cat eram pe sosea cu trafic si ma bagam la depasiri de tiruri si mai multe masini, nu prea avea sanse, mai ales ca masina lui avea vreo 2 tone jumate.
Stii ceva..............am condus vre-o 30000 km din 50000 cat are Touaregul tatalui meu(fabricatie 2008 V6 3000 diesel) pe care il folosesc de cate ori am nevoie, mai ales acum iarna.Mai mult de atat am si un Logan care merge destul de bine, dar trezeste-te nu uita ca cu toate ca are vreo 2500 Kg Touaregul are 240Cp si un cuplu cu o valoare de numai 550Nm disponibil de la 2000 rot/min si accelereaza de la 0 la 100 km/h numai in 8 secunde.
Deci.......................sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
@ion...iti dai seama ca era ofticat la maxim...dar asta e
@Alex...am statie, nu ma stresez prea tare)
@Fast...Adu-l pe domnu' touareg la mine:>http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FloNZN View Post@ion...iti dai seama ca era ofticat la maxim...dar asta e
@Alex...am statie, nu ma stresez prea tare)
@Fast...Adu-l pe domnu' touareg la mine:>
M-ai dus cu masina ta si merge excelent, dar crede-ma nu ai ce face in fata unui Touareg condus de un sofer experimentat.Last edited by FastFurious; 16 December 2012, 23:37.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Bre, fi realist, o fi el tuareg, da mai tre sa creasca, 240 de cai la 2500 kg...cam lasa de dorit Ma dau oricand cu el, cand vrei tu, chiar si acum vin pentru asta daca vrei.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostBre, fi realist O fi el tuareg, da mai tre sa creasca 240 de cai la 2500 kg...cam lasa de dorit
Tu nu ai 250 Nm si simti cat ai, gandestete cum simtii 550 Nm.
Originally posted by FloNZN View PostBre, fi realist, o fi el tuareg, da mai tre sa creasca, 240 de cai la 2500 kg...cam lasa de dorit Ma dau oricand cu el, cand vrei tu, chiar si acum vin pentru asta daca vrei.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Fac pariu ca un logan 1,6 8 valve putin tiganit scoate timp mai bun pe 402 decat touaregul ala. Ia zi, plec spre Campia sau nu?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Fast : tare asta mi-a placut ......degeaba are 550Nm daca nu ii pune jos ...ai spus corect "Simti" ca ai 550 Nm ....asta e gandire de conducator de masina diesel ..dar daca te baga in scaun nu inseamna ca trage de indoaiesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by lau911 View PostFast : tare asta mi-a placut ......degeaba are 550Nm daca nu ii pune jos ...ai spus corect "Simti" ca ai 550 Nm ....asta e gandire de conducator de masina diesel ..dar daca te baga in scaun nu inseamna ca trage de indoaie
Si sa fim realisti nu se poate compara cu un Logan 1.6 si nici cu Renault 2.0.
Nu este o masina de Drag dar totusi nu se compara cu cele doau cu care vrea Flo sa le compare.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostOooof pai mi-am pus 2000 16v sa imi dea rusine si sa isi bata joc de mine?
Treaba a fost chiar asa...Mergeam de la Mures la Ludus cu viteza intre 60-90, lejer, cand la iesire din ungheni vad in oglina o masina neagra in departare facand depasiri EN-GROS...dupa care se lipeste de spatele masinii mele...:| In prima faza l-am ingnorat, neavand chef de fugareli, dar dupa ceva timp nu l-am mai suportat si desi de cand am motorul asta nu am avut nici o victima in trafic, am zis "hai sa vedem"...aveam 90, din 5 schimb in 3 si jar...pe langa aeroport cateva reprize de 120-150...se cam pierdea in spatele meu...pe portiunea de dupa recea spre sampaul a fost frumos a incercat o tentativa de depasire, bineinteles finalizata cu esec)...D
Maxim,sa-ti iei un monstru de masina,la un pret lafel de "monstruos",sa vrei sa-i dai rusine unui logan (nestiind ce motor are) si sa te trezesti umilit...iti dai palme singur )
FELICITARI pentru masina,pentru tot !
Comment
-
Originally posted by FastFurious View Post...
Stii ceva..............am condus vre-o 30000 km din 50000 cat are Touaregul tatalui meu(fabricatie 2008 V6 3000 diesel) pe care il folosesc de cate ori am nevoie, mai ales acum iarna.Mai mult de atat am si un Logan care merge destul de bine, dar trezeste-te nu uita ca cu toate ca are vreo 2500 Kg Touaregul are 240Cp si un cuplu cu o valoare de numai 550Nm disponibil de la 2000 rot/min si accelereaza de la 0 la 100 km/h numai in 8 secunde.
Deci.......................
Pe mine altceva ma deranjeaza - atitudinea nesimtita de animal al multor posesori de astfel de "SUV-uri animal" care urineaza pe tine fara jena in trafic. Iti taie calea, se baga peste tine, etc... si care "vor sa faca legea" pe sosea de parca si-au cumparat si sosea. Si cand le dai rusine cu un amarat de Logan 1.6 16V turbeaza.
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostOri ce ai zice ramane destul sa puna jos.....................
Si sa fim realisti nu se poate compara cu un Logan 1.6 si nici cu Renault 2.0.
Nu este o masina de Drag dar totusi nu se compara cu cele doau cu care vrea Flo sa le compare.
Originally posted by Andrei.TMT View PostMi-ai facut o seara mai frumoasa,dupa toate cele citite !
Maxim,sa-ti iei un monstru de masina,la un pret lafel de "monstruos",sa vrei sa-i dai rusine unui logan (nestiind ce motor are) si sa te trezesti umilit...iti dai palme singur )
FELICITARI pentru masina,pentru tot !
Originally posted by razvan_boss View Post) ala cu tuaregu cred ca avea turbina infundata )
imi place masinuta o fi tragand bine dar sunt de aceeasi parere cu fast
nu ai sanse in fata unor masini care au de la 170cp in sus....deja le vezi spatele cum se duce....in fata........
Si in plus, din moment ce nu practici sportul asta, nu ai de unde sa poti face comparatii doar asa "dupa simt"http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment