Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• benzina cat de multa deocamdata ) ca de obicei ... PLIN
    daca ati stii cati km are masinuta aia si ce bine arata ..
    Its just a car ...

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
      ms baieti....o sa le schimb si alea...cam in 10-15 mii va trebui sa schimb placutele si atunci pun totu nou...placute+discuribafta si voua!
      pana una alta...inca cateva poze...nu am mai pus boxele pt ca era cam mult de lucru....si asa ma doare capu de la atata stat in soare...le pun alta data...
      Din poze vad ca ai oglinzi manuale .Nu te intereseaza un set de oglinzi electrice(ieftine si impecabile)?
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• @ PWR...pentru viitor vrea ca prelungirea aia de pe fata de sub spoiler sa lipesc de spoiler,sa ii dau o forma faina si sa vopsesc tot in albastru+niste praguri finute...
        @ raduprov...intr-o zi ii zic la tata sa imi dea bani sa bag benzina ca eram pe rosu...si face ca ma copile...masina asta nu o fost niciodata pe rosu,sa nu te mai prind pe rosu!!!
        @ FastFurious...un pret...?si cine mi le monteaza....?
        Last edited by FloNZN; 25 July 2009, 21:47.
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• NZN masinile is ca si femeile.... app p rosu auzi la el ))

PS: Io numai vin cu masina cu tine cat traiesc eu pffffuaiii.... deacum inainte sa conducii.............. stii u ))... bietu caboru cu pisicuta lui =)

Originally posted by MS 41 NZN View Post
          nu o duc la spalatorie ca o fac eu...asa cum stiu eu mai bine...maine am toata ziua la dispozitie doar pt ea......
          zgarcitule... cu bani cei dai p spalatu masini iti cumperi balonase nu...?? hehe nepoate
          Last edited by Tudor_cj; 27 July 2009, 01:27.
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• [QUOTE=Tudor_cj;378566]NZN masinile is ca si femeile.... app p rosu auzi la el ))

PS: Io numai vin cu masina cu tine cat traiesc eu pffffuaiii.... deacum inainte sa conducii.............. stii u ))... bietu caboru cu pisicuta lui =)
            QUOTE]

de care zici ? de ala de la sibiu ?)
            Its just a car ...

Comment

• da da, ala de la sibiu )
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• tudore.....iti pronit io tie ca data viitoare cand mai vi cu mine cu masina te duc...da nu asa cum te-am dus ieri....mai ceva....ieri nu ti-am dat emotii....da lasa....ma revansez...:P
                ala cu pisicuta lui.....saracu cand o vazut ca deja il depaseste si al 2-lea logansaracu facea semne ca trece-ti trece-timai incolo pun poze cu noile lumini din bord....pt care ii multumesc la dsign si la cristikapa pt ca mi le-a montat;)

PS: am pus si resoftarea de la dimsport([ms cristikapa)...masina trage mult mai bine...se simte mai fain...de exemplu ieri cand am venit de la sibiu am avut consum de 5,6...raduprov stie;)

Comment

• Ce crispat era ala cu Z4 cand am coborat in Sibiu calare pe el
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• daaaa...cand mo depasit i-am dat in gura...asa se uitamai veneam,numai ca am oprit la zoo...

Comment

• Ei, uite asta e un lucru care nu mi-a placut. N-ai dat dovada de comportament civilizat cand te-a depasit Z4, avand in vedere faptul ca aveati masina pe contrasens. Vezi ca in Codul Rutier exista articol care se refera la faptul ca nu trebuie sa accelerezi cand te depaseste cineva.

Sper sa nu mai faci asa cand te mai dep[asestecineva. Nu de alta, dar asta e cazul nefericit in care sunt implicate intr-un eventual accident toate cele 3 masini (cel depasit, cel care depaseste si cel care se nimereste pe contrasens)

Drumuri bune

PS: Poze cu bordul?
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• cateva poze cu bordu...nu se vede prea clar...facute la repezeala aseara...oricum...imi place la nebunie...acuma astept sa vina acele rosii

@ dsign ...am accelerat sa se enerveze...ca doar nu avea ce sa discute cu mine)...cred ca el depasea cu a 5-a si noi cu a3-a pe la 5000 de ture
                        Attached Files

Comment

• ma Flo foarte faine ceasurile,recunosc.si masina are la km cati vrei dar trage de doamne fereste.vezi grija de ea si

Flo trebuie sa recunosc foarte faine cesurile de bord.dar si masina,are la km cati vrei dar trage de doamnne fereste.asa trebuie sa traga un logan.ne vedem la un suc varu;).salutare.
                          Last edited by dj_dragos; 27 July 2009, 23:17. Reason: Automerged Doublepost
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• chiar suntem veri ma sau ti glumesti?

Comment

• imi pare rau ca n-am ajuns la Sibiu sa-ti vad masina...!! poate vom mai gasi ocazii: iis ta f bine asa lasata...
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ms domnu....poate ne vedem la cluj si eu as vrea sa o vad life pe a ta...pana pe atunci mai faci ceva modificari:>bafta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google