Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• decat sa iei ART mai bine iei cum are skandal. sunt mult mai usoare si vopsite albe dau foarte bine
    Attached Files

Comment

• astea imola are un vecin pe o laguna dau foarte bine..le are de vreo 3 ani si nu au nici o probema
      low....&.....slow

Comment

• jantele art nu sunt firma ..nu mai vb daca nu stiti nu le laud eu am avut pe masina si au mers ff bine si nus nici grele.sunt la fel ca cele de le are skandal ca firma..din punc de vedere al calitati.art inseamna alfa rom trans..este un magazin din pitesti..producatorul le face special pentru ei.
        Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Jantele ART sunt defapt Mega Drive.Doar ca pentru cei de la AlfaRomTrans se pun capacele cu initialele lor.
          AG 16 Y M A

Comment

• poza 2 clar
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ps: stii de unde e dunga aia rosie :P
              Attached Files
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Stiiiu de unde e dunga
                Deci...80% ,jantele vor fi astea...dar fara dunga rosie, au 7kg si sunt pe 16'...
                Va multumesc tuturor pentru sugestii si idei...Sarbatori Fericite va doresc.
                Attached Files
                Last edited by FloNZN; 21 December 2011, 14:27.
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nu le lua..sunt vai mama lor...vecinu meu are d-astea...s-au exfoliat in prima luna, arata oribil-si asta e maniac cu masina, are grija de ea..isi ia odata la 6 luni alt model ART doar pentru ca isi permite, da a zis ca lasa de dorit la calitate rau
                  sigpic

Comment

• Nu ma speria...:-s lasa ca vad eu cum fac,am timp pana la primavara sa ma decid ce si cum...oricum, iti multumesc pentru avertisment;))

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
                      nu le lua..sunt vai mama lor...vecinu meu are d-astea...s-au exfoliat in prima luna, arata oribil-si asta e maniac cu masina, are grija de ea..isi ia odata la 6 luni alt model ART doar pentru ca isi permite, da a zis ca lasa de dorit la calitate rau
                      Eu am tinut pe masina jante art 8 luni(acum am trecut la rotile de iarna) si sunt ok din toate punctele de vedere,adica nu s-a exfoliat vopseaua,nu bat nu nimic.Oricum,nu le laud,dar pentru pretul lor sunt mai mult decat decente.

Comment

• eu am testat pe propria piele .....pretul scazut ,scade si calitatea ....masina ta e foarte frumoas lucrata ,ingrijita ....merita un set de jante frumoase
                        parerea mea ca jantele art au aspect de ieftin ,chinezarie ,tuning de prost gust ......
                        cand ai bani ,nu trebuie decat sa cauti .......
                        bafta
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Ce pret au jantele astea ART noi in varianta 7 inchi latime si diametru 16?Decat sa dau banii pe niste chinezarii noi prefer niste jante SH in stare buna mult mai bune calitativ.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• @lau911....mersi man de vorbele frumoase, inca nu stiu ce sa fac...
                            Tin sa va zic, in ultimele 5 luni am cumparat 2 set-uri de jante,si cu ambele am luat teapa unele erau cu gaura de centrare prea mica, altele erau strambe rau...si din cauza asta am ales sa iau jante noi...
                            @Miu...Astea ART sunt 1350 cu tot cu prezoane,inele si antifurt...
                            Daca le zic sa le cantareasca, imi zic 15kg, si cand ajung jantele la mine au 20kg...si asa mai departe...fiecare isi vinde marfa...oricum, nu ii inteleg de ce se manifesta asa...
                            Am timp pana la primavara sa tot caut jante, iar daca nu gasesc ceva sa-mi placa, le iau astea ART si le vopsesc, sau vad eu cum fac...in orice caz, sunt total confuz si va multumesc de ajutor...

Comment

• io am avut 2 ani pe masinajante art si nu au avut nimik...depinde de noroc..si unde le speli mare grija..astia la spalatorii da cu solutie de motoare pe jante si normal ca acel lac nu tine la acea solutie foarte puternica .asta e motivul pentru care se exfoliaza...un prieten are pe masina jante de la firma aia msf parca nu mai stiu facute sub licenta oz si i sau exfoliat inaintea la ale mele ART..DECI MOTIVUL?...solutia de la spalatorii.astia sa se ia da cu daia de motor..nui mai lasati.decat cu spuma atat.NZN-ule e alegerea ta..dar si io sunt tot de parere cu tine decat sh..mai bn noi china.au garantie au tot ce vrei.
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• pai si alea enzo de le vinzi nu sunt bune? sau te ai plictisit de ele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google