Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai grija ca s-a ingreunat masina cu 100 g cel putin , glumescc....

Bravo ... se vede marfa pe fond negru..
    sigpic

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
      vad ca v ati luat toti dupa noi cu manerele de ph2 oricum e muult mai practic asa...ai vreo idee sa acoperi golu ala de la maner sau ai si bagheta care vine in continuare?
      da,intr-adevar,e mult mai practic,si arata si fata de usa mai bine...bagheta nu o am din pacate,dar o sa incerc sa-i fac ceva daca nu gasesc bagheta...

Originally posted by FANE_CLK View Post
      ai grija ca s-a ingreunat masina cu 100 g cel putin , glumescc....

Bravo ... se vede marfa pe fond negru..
      dasa mai ingreunat+ca am bagat in usa si pasla,deci iti dai seama,aproape un kg).....ms fane.
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pe panouri negre pare " ca e de acolo" ...pe ale mele gri se vede ca sunt adaptate ma gandeam sa le continui cu fibra ceva, sa le inchid frumos de jur imprejur...
        sigpic

Comment

pe panouri negre pare " ca e de acolo" ...pe ale mele gri se vede ca sunt adaptate ma gandeam sa le continui cu fibra ceva, sa le inchid frumos de jur imprejur...
          eu m-am gandit la asa ceva....
          Attached Files

Comment

• s o vopsesti neagra sau s o tai?
            sigpic

Comment

• M-am uitat pe tot threadul asta de 44 de pagini si am ramas impresionat de cum a evoluat masina.Ai felicitarile si respectul meu.Bafta cu NZN-ul!

Comment

s o vopsesti neagra sau s o tai?
                nu stiu)daca o tai,ma gandesc ca se va vedea din nou urat si oricum,ceva trebuie facut,am sa incerc cateva solutii...

Originally posted by Vlad24 View Post
                M-am uitat pe tot threadul asta de 44 de pagini si am ramas impresionat de cum a evoluat masina.Ai felicitarile si respectul meu.Bafta cu NZN-ul!
                mersi vlad,am vazut ca erai aseara pe threadul meu ceva timp...masina din cate ai vazut la pag 8-9 nu mai stiu exact, a fost toata plina de crom,dungi peste dungi etc,dar nha,m-am vindecat cat de catms inca o data,numai bine!

Comment

• dar tot iti mai lipsesc ceva tigle florine

buna ideea ta sa tai partea aceea din maner...daca ai fi putut sa gauresti panoul sa bagi manerul sa fie la linie , era stas ..dar e mult de munca

Comment

• pe ph2, in partea de sus a manerului, e un surub prins direct in tabla, iti recomand sa il pui, altfel o sa stresez bradutul cu care e prinsa fata de usa sus
                    sigpicMy ride

Comment

• Mie unul mi se par oribile manerele pe ph2 puse pe fetele de ph1.
                      Dar daca voua va place...

Spor la treburi. Imi plac scaunele.

Comment

• ia vezi daca iti place

PS:nu l`am facut exact ca la ph2...da merge si asa
                        Attached Files

Comment

• nu mai bine vopseai bucata aia gri( sau ce culoare o fi ) tot negru? care se prinde pe fata de usa? ( o idee doar )
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• tudor repede ai vazut la mine si dai vestea mea departe) la el merge bine cu argintiu ca are si manerele si aeratoarele parca si capacu la boxe..io le am facut negre ca n am nimic argintiu prin masina :P
                            sigpic

Comment

• nu mai tin minte sa fi vazut la cineva, probabil, dar acu am vazut ca sunt 3 culori pe portiera si i`am dat o idee
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                                pe ph2, in partea de sus a manerului, e un surub prins direct in tabla, iti recomand sa il pui, altfel o sa stresez bradutul cu care e prinsa fata de usa sus
                                sa stii ca nu se misca,,,acuma nu stiu cum le a prins el, da eu am benzi de aluminiu puse pe interior si ranforsate sa nu miste deloc maneru ala cezar zice bine, nu e chiar cea mai aratoase priveliste-mai ales ca eu am mai pus si niste suruburi in plus-da e clar o imbunatatire practica la bani foarte putini
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google