Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @loganu...dupaia nu il mai puteam prinde calumea...si o sa pun si tigle,prin martie
    Originally posted by DeLuXe View Post
    pe ph2, in partea de sus a manerului, e un surub prins direct in tabla, iti recomand sa il pui, altfel o sa stresez bradutul cu care e prinsa fata de usa sus
    mersi de idee,deocamdata sunt prinse doar in 2 suruburu sus,si 3 jos,sta ft bine si nu misca deloc,daca cumva voi avea probl,o sa fac cum mi-ai zis.ms
    Originally posted by Cezar View Post
    Mie unul mi se par oribile manerele pe ph2 puse pe fetele de ph1.
    Dar daca voua va place...

Spor la treburi. Imi plac scaunele.
    fiecare avem gusturi diferite,acum o sa caut baghete,sa le pun si alea si cred ca vor arata mai bine....ms de aprecieri.
    Originally posted by MishuRS View Post
    ia vezi daca iti place

PS:nu l`am facut exact ca la ph2...da merge si asa
    multam fain ,arata bine al 2-lea,o sa incerc sa le fac ceva...
    Originally posted by Tudor View Post
    nu mai bine vopseai bucata aia gri( sau ce culoare o fi ) tot negru? care se prinde pe fata de usa? ( o idee doar )
    dupaia nu mai dadea asa bine pe usa...oricum,ms de idee.

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
    sa stii ca nu se misca,,,acuma nu stiu cum le a prins el, da eu am benzi de aluminiu puse pe interior si ranforsate sa nu miste deloc maneru ala cezar zice bine, nu e chiar cea mai aratoase priveliste-mai ales ca eu am mai pus si niste suruburi in plus-da e clar o imbunatatire practica la bani foarte putini
    le-am prin in 2 suruburi sus,si 3 jos,nu se misca deloc
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Uite-ti fanii......
      Attached Files
      Fara Semnatura.

Comment

• Originally posted by Carmeloa View Post
        Uite-ti fanii......
        multumesc

curand,masina va mai primi cateva modificari,atat estetic,cat si tehnic...
        cand voi face urmatoarea miscare,o sa fie prezentata aici
        numa'bine la toti!

Comment

• aha eu stiam ca vor urma ;)) am dat update
          Its just a car ...

Comment

• Masina arata super...interiorul imi place..singurul lucru ce nu imi place este eleronul care mi se pare prea mare..parerea mea! Bafta sa ai si la cati mai multi kilomentrii!
            CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by danycristian View Post
              Masina arata super...interiorul imi place..singurul lucru ce nu imi place este eleronul care mi se pare prea mare..parerea mea! Bafta sa ai si la cati mai multi kilomentrii!
              mersi frumos...mie imi place eleronul

in timpul asta cat am lipsit am facut cateva lucruri la masina...dar din anumite motive nu am putut sa pun poze si alte cele...maine,o sa pun poze,si o sa zic totul

Comment

• piese noi...

soo...dupa cum ziceam mai sus,am mai schimbat cate ceva la masina...
                -am schimbat farurile cu unele de la streetstorm,am pus pe ele xenon de 55 pe scurta,si pe faza lunga becuri Osram NBR,care bat bine...si,un baiat,mi-a rezolvat fazele,cand dau lunga,ramane si scurta...super luminaaa
                -am schimbat toba finala...cea veche,FK,ma deranja ft tare si cu silencerul pus,am luat un carub,care de 1 luna nu mi-a dat dureri de cap,si inca nu i-am pus silencerul
                -am pus paravanturi,imi place sa imi intre aer curat tot timpu in masina,si cu ele puse,nu se face curent...
                -venind frigul,am pus si filtru stok sus...

si cateva poze cu pisi(care a sarit un sant ft mare,si e cam stirb momentan,va vi reparata si ea,doar ca acum am terminat cu renovarile casei,si mai astepata putin) si nzn....aici fac referire la ce ii ziceam la radu(fast&furious)!!!
                la anu,prin martie,ma voi apuca serios de lucru,pana atunci,sper sa trecem amandoi (eu si nzn) iarna cu bine!
                numa'bine la toti
                Attached Files

Comment

• frumos florine , ti-ai revopsit bara fata ?
                  portbagajul asa se vede tot timpul patat ? sau e de la poza ?
                  ma bucur ca ai reusit cu faza scurta si lunga
                  aia e una din dube ?)
                  demult imi statea si mie in cap dar inca nu m-am lamurit .. sa imi pun paravanturi doar pe fata
                  Its just a car ...

Comment

• Ti-am dat un PM in legatura cu farurile!
                    Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                      frumos florine , ti-ai revopsit bara fata ?
                      portbagajul asa se vede tot timpul patat ? sau e de la poza ?
                      ma bucur ca ai reusit cu faza scurta si lunga
                      aia e una din dube ?)
                      demult imi statea si mie in cap dar inca nu m-am lamurit .. sa imi pun paravanturi doar pe fata
                      nu am revopsit-o...portbagaju se vede asa de la soare!
                      da,pe duba aia lucrez eu,e un fiat ducato 1,9tdi 90cp an:2000 are tot in afara de AC,are si oglinzi incalzite si etc!
                      paravanturi....ia-ti,mai ales ca nu ai AC,sunt perfecte!numa bine

Comment

• Deci..la farurile alea...iti trebuiau 4 proiectoare

O treaba buna chestia sa ramana si faza scurta aprinsa cand folosesti faza lunga...multe masini au asa ceva...si e chiar buna
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• cat ai dat pe ele florine ? pe paravanturi , doar pe fata
                          Its just a car ...

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                            Deci..la farurile alea...iti trebuiau 4 proiectoare

O treaba buna chestia sa ramana si faza scurta aprinsa cand folosesti faza lunga...multe masini au asa ceva...si e chiar buna
                            dupaia sa zici ca m-am luat dupa tine si sa strigi dupa mine aa?)
                            Originally posted by raduprov View Post
                            cat ai dat pe ele florine ? pe paravanturi , doar pe fata
                            a fost set fata +spate 90 de lei parca...

mai sus ziceam ca in iarna asta ma voi ocupa de interior...
                            intr-adevar,asa este...pozele vorbesc!
                            in 2-3 zile,piesele vor fi sus...
                            am achizitionat si o statie CB TTi660,am pozitionat-o sa fie una cu consolaarata super bine,mai ales ca e in culorile bordulu(poze cu statia,dupa ce va fi montat restu pieselor de bord...
                            am mai schimbat si filtrul de aer cu unul GREEN(de care sunt ft multumit) achizitionat de la daciashop,carora le multumesc.am mai schimbat si uleiul din cutia de viteze cu unul MOTUL 75w80(care isi face treaba super bine)...
                            mai multe...curand...
                            Attached Files

Comment

• pt colantarea pieselor de bord tin sa-i multumesc user-ului turturel

Comment

• de ce ai schimbat uleiul in cutie, florine ?
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google