Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tare faza cu tiru

abia astept sa vad coltarele cum vin integrate..era un fel de difuzor de sandero ( pentru fatza ) parca:-??nu merge ala ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Esti dus rau varu, bagi lumea in draci, de isi vand masinile scumpe sa-si cumpere Logan.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
        ia vezi daca iti place

PS:nu l`am facut exact ca la ph2...da merge si asa
        salut. sunt de-a dreptul IMPRESIONAT de ce am vazut pana acum. Imi place cum ai pus manerele de PH2 la PH1. de unde ai luat aceste manere? vreau si eu sa imi pun.

mersi

P.S.
        super tari fazele cu cele doua straineze. vorba colegului de mai sus, si-or lua toti logane
        Last edited by Bogdan20cj; 18 January 2011, 00:11.

Comment

• amice esti reisar ? )

Comment

• tot plafoniera mea e mai smechera

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
              frumos frumos...da bn negre prinde cu capota..esti nebun cu fugaritul la cei doi mai ales cu ala cu tuaregul.a fost tare rau.bafta si numai bine.
              din fata arata binisor,dar in laterale e gata,nu arata bine...oricum,la primavara masina va arata bine,daca Doamne Doamne ajuta ...cu fugaritul,mai trebuiesc dezmortite pompele,injectoarele etc..bafta si tie domnu
              Originally posted by FANE_CLK View Post
              Bine ca nu lasi coltarele alea asa... ca nu prea dadeau bine, bafta mai departe.
              mersi bre

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              nezeneule , cate rpm aveai la 190 ? 8000 rpm ?
              era trecut de 8000...

Originally posted by Tudor View Post
              tare faza cu tiru

abia astept sa vad coltarele cum vin integrate..era un fel de difuzor de sandero ( pentru fatza ) parca:-??nu merge ala ?
              foarte tare,radea cu pofte colegu de pe tir...de difuzoru de sandero,habar nu am,nu stiu,nu am vazut...
              Originally posted by FastFurious View Post
              Esti dus rau varu, bagi lumea in draci, de isi vand masinile scumpe sa-si cumpere Logan.
              vand pe dracu...noi ne chinuim,taiem,si rupem degete sa facem masina sa stea pe curbe,sa arate bine,sa traga bine,si ei,nici nu stiu cum se deschide capota...oricum,toti se taie cand un logan face chestii de genu...
              Originally posted by Bogdan20cj View Post
              salut. sunt de-a dreptul IMPRESIONAT de ce am vazut pana acum. Imi place cum ai pus manerele de PH2 la PH1. de unde ai luat aceste manere? vreau si eu sa imi pun.

mersi

P.S.
              super tari fazele cu cele doua straineze. vorba colegului de mai sus, si-or lua toti logane
              salut bogdan.manerele le-am pus foarte usor.daca le ai,si le pui doar asa de forma pe fata usii,iti vei da cu seama ce modificari tre sa le faci...sincer,nu mai stiu de unde le-am cumparat,dar daca cauti pe forum,sigur gasesti!oricum,si la mine se putea mai bine!succes si numai bine!
              Originally posted by Loganu View Post
              amice esti reisar ? )
              amice nu
              Originally posted by Mishu View Post
              tot plafoniera mea e mai smechera
              a ta cum sa nu
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• O idee de la mine.
                Coltarele cu bara de MCV nu prea se "pupa".

Pe spate sunt ok doar ca trebuiesc tampoanele de cauciuc ( nu le mai pune fara).Iar fata posibil sa fie cum am vorbit.Luni ma anunta baiatu si sper sa ti le trimit cat mai repede

Fa-ti rost de tampoane neaparat.
                Attached Files
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• eu cred ca se pupa, pot fi chituite la imbinari , sa para ca este de-antregu...
                  "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• buna idea lui mateo parca merge mai bine asa....
                    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                      O idee de la mine.
                      Coltarele cu bara de MCV nu prea se "pupa".

Pe spate sunt ok doar ca trebuiesc tampoanele de cauciuc ( nu le mai pune fara).Iar fata posibil sa fie cum am vorbit.Luni ma anunta baiatu si sper sa ti le trimit cat mai repede

Fa-ti rost de tampoane neaparat.
                      mersi fain de idee...stai linistit ca le fac sa se pupe,asa ma crezi uh pe mine?;))
                      de tampoane,oare always sunt bune?
                      Originally posted by emylogan View Post
                      eu cred ca se pupa, pot fi chituite la imbinari , sa para ca este de-antregu...
                      o sa fie facute sa fie una cu bara,o sa arate ft bine la final
                      Originally posted by florin_dnf View Post
                      buna idea lui mateo parca merge mai bine asa....
                      matheo asta numa idei bune are

Comment

• de asta ziceam florine, vezi cum vine ;)
                        Attached Files
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• tudore mersi fain ,da nu prea imi place...parca nu e de acolo...:-s

Comment

• un sfat...incearca sa umpli golul acela cu spuma poliuretanica, apoi il ajustezi cit de cit cu un cater, apoi nitel chit de fibra si slefuit .....
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• nu-mi dau seama depre ce gol vorbesti...

Comment

• golul din fata de la spoiler, dintre cele doua prelungiri .....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google