If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PS:nu l`am facut exact ca la ph2...da merge si asa
salut. sunt de-a dreptul IMPRESIONAT de ce am vazut pana acum. Imi place cum ai pus manerele de PH2 la PH1. de unde ai luat aceste manere? vreau si eu sa imi pun.
mersi
P.S.
super tari fazele cu cele doua straineze. vorba colegului de mai sus, si-or lua toti logane
Last edited by Bogdan20cj; 18 January 2011, 00:11.
frumos frumos...da bn negre prinde cu capota..esti nebun cu fugaritul la cei doi mai ales cu ala cu tuaregul.a fost tare rau.bafta si numai bine.
din fata arata binisor,dar in laterale e gata,nu arata bine...oricum,la primavara masina va arata bine,daca Doamne Doamne ajuta ...cu fugaritul,mai trebuiesc dezmortite pompele,injectoarele etc..bafta si tie domnu
Esti dus rau varu, bagi lumea in draci, de isi vand masinile scumpe sa-si cumpere Logan.
vand pe dracu...noi ne chinuim,taiem,si rupem degete sa facem masina sa stea pe curbe,sa arate bine,sa traga bine,si ei,nici nu stiu cum se deschide capota...oricum,toti se taie cand un logan face chestii de genu...
salut. sunt de-a dreptul IMPRESIONAT de ce am vazut pana acum. Imi place cum ai pus manerele de PH2 la PH1. de unde ai luat aceste manere? vreau si eu sa imi pun.
mersi
P.S.
super tari fazele cu cele doua straineze. vorba colegului de mai sus, si-or lua toti logane
salut bogdan.manerele le-am pus foarte usor.daca le ai,si le pui doar asa de forma pe fata usii,iti vei da cu seama ce modificari tre sa le faci...sincer,nu mai stiu de unde le-am cumparat,dar daca cauti pe forum,sigur gasesti!oricum,si la mine se putea mai bine!succes si numai bine!
O idee de la mine.
Coltarele cu bara de MCV nu prea se "pupa".
Pe spate sunt ok doar ca trebuiesc tampoanele de cauciuc ( nu le mai pune fara).Iar fata posibil sa fie cum am vorbit.Luni ma anunta baiatu si sper sa ti le trimit cat mai repede
O idee de la mine.
Coltarele cu bara de MCV nu prea se "pupa".
Pe spate sunt ok doar ca trebuiesc tampoanele de cauciuc ( nu le mai pune fara).Iar fata posibil sa fie cum am vorbit.Luni ma anunta baiatu si sper sa ti le trimit cat mai repede
Fa-ti rost de tampoane neaparat.
mersi fain de idee...stai linistit ca le fac sa se pupe,asa ma crezi uh pe mine?;))
de tampoane,oare always sunt bune?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment