da le-ai facut pe poze
Ms 41 nzn Logan 2000 16v
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Originally posted by dany_av View Posto idee pt o alta taietura pt coltare
No spor iti doresc :sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
pai asa i-am zis si eu si dragman :P
serios, ar avea o continuitate cu bara...dar daca tie asa-ti place, asa sa-i fie numele...aaa...sa ramanaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postfrumoase modificari,jantele sunt super,pe spate nu ai prelungiri la spoiler ca pe fata?Originally posted by dorupopa2006 View Postfrumoase modificari,jantele sunt super,la bara spate nu pui coltare ca la cea de fata?
Originally posted by Mishu View Postfoarte LOW NZN`u asta
Originally posted by cosmin83 View Postfrumoase jantele,dar din pacate trebuie sa revopsesti capota si spoilaru,dar din ce cauza sa decojit in halu ala,ai mers mult in spatele tirului.
nu imi dau seama dc a sarit vopseaua,poate nu a fost dat cu solutie deaia ce se da pe plastic sa prinda vopseaua ,habar nu am,in spate la tiruri nu stau chiar deloc pt ca nu-mi place...mersi de vorbele bune!
Originally posted by dany_av View Posto idee pt o alta taietura pt coltareOriginally posted by al!n View PostSeamana a bara de la prostreet in poza lui dany.Arata bine si asa.Originally posted by matheo66c View PostAsa am sugerat si eu...dar nu vrea si pace)))
No spor iti doresc :Originally posted by bolo View Postpai asa i-am zis si eu si dragman :P
serios, ar avea o continuitate cu bara...dar daca tie asa-ti place, asa sa-i fie numele...aaa...sa ramana
exact ca in poza lui dany va fi spoileru,si de asta se vor ocupa baietii care vopsesc masina!azi merg sa fac programare la vopsit,si sa discut pretul final...mi-e cam groazadar daca trebuie...trebuie!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
baba la batranete sufera la portofel ;))...
"''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
bara x lei... proiector y lei... vopsea z lei... pentru toate restu'... NZN
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment