Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• las-o asa e mai "fasneata"! e frecarea mai mica cu asfaltu' !!!
    sa o stapanesti cu grija!!!
    toate cele bune!

Comment

• Originally posted by retro 590 View Post
      Arata bine masina. Sa o stapanesti sanatos si succes la modificari...daca vrei sa o modifici
      mersi de vb bune,masina va arata exact asa cum se vede in poza...
      Originally posted by 1q Mitru View Post
      Mai bine arata loganu'!
      ))1q-le lasa-ma ca il iau inapoie)

Originally posted by Mishu View Post
      pff...bai...sunt prea mici alea pentru masina
      mai cauta...ceva mai mare
      Originally posted by Tudor View Post
      cam are dreptate Mishu, Florine...407-le e a dreqlui de mare..si jantele cam mici....daca ai posibilitatea, schimba-le hai...dizolvarea )
      Originally posted by icstrem_no1 View Post
      arata super jantele si folia ai schimbat o total,bv!
      Originally posted by vgroza View Post
      Ba alea zici ca is roti de tricicleta la cat sunt de mici, sa sti ca 70% din look-ul unei masini sunt jantele, daca fix acolo ti-ai gasit sa fti meciu e trist
      Originally posted by Cezar View Post
      Au ET-ul prea mic. Incearca ceva pe 17 ca arata tare bine, si neaparat 7.5 J.
      Astea cat au? Ca prea imi par mici...

PS: scoate folia, nu da bine deloc. Te feresti de cineva? N-ai AC? Atunci care-i rostul ei?
      Baieti...
      nu stiu cat ET au astea,dar un lucru e sigur...masina asta, in afara de folie nu vreau sa aiba nici o ilegalitate si va ramane asa cum e acum:folii,xenon,jante!
      de ce credeti voi ca am renuntat la logan,suspensii sport st altele?daca aveam drumuri de jante pe 17,si susp sport,fiti siguri ca asa faceam...jante mari,susp sport etc!si asa,e destul de rigida,daca i-as mai pune jante pe 17...nu va fi prea bine!
      @Cezar, dimpotriva, am clima, nu ma ascund de nimeni, dar imi place cu folie
      Oricum,multumesc tuturor de sfaturi...
      Originally posted by iulian_may View Post
      las-o asa e mai "fasneata"! e frecarea mai mica cu asfaltu' !!!
      sa o stapanesti cu grija!!!
      toate cele bune!
      asa ramane...mersi!
      Last edited by FloNZN; 5 May 2011, 11:07.
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ca model sunt super jantele......dar trebuiau putin mai late

Comment

• trebuia ceva mai late bai florine
          zi-le la baieti ca folia pe fata o ai sa nu vada lumea cu ce femei umblii si sa nu afle prietena-ta ) nu ca asa iti place tie cand ai dat folia de pe fata la logan jos ziceai ca iti place fara folie pe fata ) ba tu ne MINTI ?)
          SI DAAAAA LOGANU ERA MAI FRUMOS SI ARATA MAI BINE !! muhahahaha
          Its just a car ...

Comment

• Astazi ma plictiseam foarte tare si fiind soare afara, am vopsit etrierii la 407...se vad foarte frumos, tinand cont ca jantele au doar 5 spite si etrierii sunt mari(pe fata)Curand masina va merge la un polish profi...
            Loganul mai are de asteptat putin pana va fi condus din nou...momentan stau paianjenii in elglumesc desigur, e in recuperare
            Attached Files

Comment

• surprize surprizeee
              Attached Files

Comment

• cacaniu ???
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Seamana cu ce e pe Duster ?????
                  Pune mai multe poze.
                  Dupa ce o termini nu o sa mai mergi cu pejosu" , ca asta face senzatie pe unde mergi cu ea.
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• pe bune daca imi dau seama de culoare.. pare un maroniu mai deschis sau un visiniu inchis
                    low....&.....slow

Comment

• Nezeneule ce iti mai place sa faci valuri)
                      AG 16 Y M A

Comment

• ala nu e loganu tau ))
                        p.s e prea mult rosu la pejou la etrieri ?
                        Its just a car ...

Comment

• Nu va lasati inselati.NZN-u are bad boy facut la capota,iar in poza asta capota e normala.Bai ce incerci sa faci,ia pune tu poze cu albastra ta asa cum e acum
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• masina e finalizata in proportie de 95%, maine schimb cauciucurile cu unele 195/55/15 NOI...
                            am mai facut cateva reglaje pe la motor, am pus alte jante( 13kg cu tot cu cauciuc ), pe spate bara de PH2, pe fata bara de MCV stok si masina vopsita toata...imi place tare cum a iesit
                            Am pus arcuri H&R NOI, netaiate, netiganite, e alta treaba fata de alea taiate, e bine acum cu ea...
                            Am desfacut bordul, am dat cu vopsea cauciucata si dupaia am pus pasla de antifonare, imi pare rau ca nu am facut poze
                            Am mai pus pe interiorul capotei chestia aia care se pune la diesel... antifonarea facuta de mine si chestia aia fac minuni,se aude doar toba in habitaclu
                            Acum mai ramane sa revopsesc fetele de usi si e gata treaba, oricum cu masina voi circula cam rar...
                            Scuzati claritatea pozelor, dar revin cu poze CLARE dupa ce schimb gumele...
                            Attached Files

Comment

• E fitza
                              Ai vopsito in culoarea ei,albastru egee?
                              Ce inalta eeee!!!

Sa ai grija nenea de ea
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• ce bine arata nezeneu acu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google