Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos dildau...n-am ce zice dildau...las-o mai jos dildau

Comment

• Fain o iesit varu.
      Vezi ca nu poti renunta la ea, ti-am zis eu.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Frumoasa rau !... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate... cand o sa fie o reglabila pe ea.

Comment

• Trei nemultumiri am (nu ma bate))) ).
          -Eleronul ala..nu-si are locul acolo,e prea mare pt cum arata masina ta.
          -Stopurile pe spate,nu se pupa.
          -xenon in proiectoare...hai ma!! ( sa vezi ce sare FOF-u cand citeste) ))

In rest,sa ai parte de ea,si sa te vad cu piulite pe suspensie
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• hai sa-ti traiasca , trebuia sa incerci un talon mai mic la anvelope
            sigpic

Comment

• unde pot da like la poze ?

Comment

• Ai ajuns la 250.000 km.? Fa' o poza la kilometri. Arata foarte bine la varsta ei!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by spark88 View Post
                  Frumos
                  Abia astept sa o vad cu reglabila.......
                  mersi domnu...reglabila mai astepta putin, acum e timpul concediilor...
                  Originally posted by Vlad24 View Post
                  Foarte frumos a iesit NZN-ul.E perfecta.Sa ai mare grija de ea ca e prea frumoasa.
                  Masina niciodata nu e perfecta din pacate...mersi de aprecieri si sa stii ca am mare grija de ea!

Originally posted by Tudor View Post
                  e da curse varule ? arata super , bravo, poate si o culoare la jante daca nu te superi ) bafta signior
                  Varule, nu e da curse, e da rally, nu vezi ce aparatori de noroi care trebuiesc date jos am?))jantele sunt proaspat vopsite, multam de aprecieri:*
                  Originally posted by mc_alienu View Post
                  man dar jantele celelalte?

erau mai ok parerea mea

in rest a iesit bine multi ani fara zgarieturi.
                  Sa stii ca imi pare rau dupa jantele aleadar astea sunt mai usoare oricum...:P zgarieturi deja are, nu pot sta tot timpu langa ea si stii ce soferi si oameni avem in RO...
                  Originally posted by PiciuX View Post
                  frumos dildau...n-am ce zice dildau...las-o mai jos dildau
                  cand vine reglabila o sa fie mai joasa, in rest ramane asa...dildau
                  Originally posted by FastFurious View Post
                  Fain o iesit varu.
                  Vezi ca nu poti renunta la ea, ti-am zis eu.
                  dada, mare dreptate ai avut, si cand ma gandesc ce hotarat eram ca renunt la ea...mersi domnu de aprecieri!
                  Originally posted by CMD View Post
                  Frumoasa rau !... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate... cand o sa fie o reglabila pe ea.
                  o sa arate ........

Originally posted by matheo66c View Post
                  Trei nemultumiri am (nu ma bate))) ).
                  -Eleronul ala..nu-si are locul acolo,e prea mare pt cum arata masina ta.
                  -Stopurile pe spate,nu se pupa.
                  -xenon in proiectoare...hai ma!! ( sa vezi ce sare FOF-u cand citeste) ))

In rest,sa ai parte de ea,si sa te vad cu piulite pe suspensie
                  Bre, de batut tot te bat...)stii cum e, nu poti face masina dupa placu fiecaruia, dar in schimb eu, am facut-o dupa placul meu...
                  Din ce ai zis mai sus,o sa fie schimbate doar stopurile, restu ramane acolo...
                  Fiecare cu fix-urile lui.....
                  Cand bem palinca aia?
                  Originally posted by FANE_CLK View Post
                  hai sa-ti traiasca , trebuia sa incerci un talon mai mic la anvelope
                  pai am avut talon mai mic in primele poze dupa ce a iesit de la vopsit...si nu mi-a placut de nici un fel...mersi fane!
                  Originally posted by Loganu View Post
                  unde pot da like la poze ?
                  pe feisbuc)
                  Originally posted by aleXpeed View Post
                  Ai ajuns la 250.000 km.? Fa' o poza la kilometri. Arata foarte bine la varsta ei!
                  Am ajuns si am trecut,dar din pacate masina mea are in bord doar 150k!la 98000 mi-a fost schimbat calc si inca nu stiu ce pe garantie...si am avut km de la 0km...Arata bine din cauza mea,ca daca era la altul..vai si-amar)mersi domnu de vorbele bune!
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• cat ai ma in proiectoare ? 8000 ?

Comment

• de unde 8000, sunt 6000 sa fie cat de cat si ceva lumina, nu doar culoare...

Comment

• volan de duster imbracat in pieleeee si grila in spoier cum are toata lumea...
                        Attached Files

Comment

• ce-i cu numarul acolo ma ? ti-a alunecat ? :| pune-l la locul lui :-w

volanul arata bine, pacat de sigla aia...sa-l uzezi sanatos ! :*
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nu-mi place volanul..deloc...arunca-l in pantelimon
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• arunca-l ma la botosani, ce dreq nu-l asculta pe arogantul asta )
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cand 2 se bat al3lea castiga... e mai aproape brasovul
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google