Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arunca-l la Botosani ! Deci Botosani Win ! Iti las adressa pe PM ? )))

Comment

• bine varule arata super

Comment

• Stati mai baieti ca il scot la licitatie...))
        Multam fain de aprecieri dragilor!:*
        Tudor...numaru imi place acolo cum e, deci nu-i mai schimb locu...si sigla ma gandeam sa o fac negra,dar stii ca nu sta vopseaua pe crom nici decum dar o sa-i fac ceva sa nu se mai vada asa tare...
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pentru sigla foloseste colant tati

Comment

• nu-i vorba de crom, e oarecum ok cromul pe volan, adica nu m-ar deranja, eu zic de forma oribila a siglei :| mergi pe strada cu berea in mana si dai soferului sa iti desfaca sticla? glumesc:P oricum decat ph1 arata mult mai bine

ps: daca chiar vrei sa il vopsesti, nu cred ca nu se poate..bagi smirghel la greu dar va arata si mai urat pe negru, cred.,.
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Fain volan Florine!
              Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• cat a fost volanul?
                Last edited by Cristi_Xp; 25 August 2011, 01:05.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• imi permit sa raspun eu.150 cu airbag cu tot.
                  Dar mai sunt niste detalii care le pot da pe privat daca vrei
                  Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                    arunca-l ma la botosani, ce dreq nu-l asculta pe arogantul asta )
                    Originally posted by CMD View Post
                    Arunca-l la Botosani ! Deci Botosani Win ! Iti las adressa pe PM ? )))
                    Suntem 3 pentru Botosani! Il rupem in 3 si avem volan de Prafos!
                    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Volanul va ramane asa cum e acum, nu ma mai chinui cu el pt ca cine stie ce va iesi...
                      Mersi Flavius de complectari si de volan!
                      C&S luati fiecare cate o spita si e gata treaba)

Comment

• bine ma gata..inteleg ca nu vrei sa dai volanu tau smecher...pune volanu de ph1 pe pejo' si ala de pejo' da-l incoa hai gata offu`...ia zi, ce mai faci tu la masinutza? :>
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ce mai fac...? hmmm...pai azi de exemplu am pus niste bujii faine NGK IRIDIUM IX BKR5EIX
                          Maine trebuie spalata...si mai vedem
                          Attached Files
                          Last edited by Cristi_Xp; 25 August 2011, 17:44.

Comment

• un altfel de nzn
                            Attached Files

Comment

• Acum ca vine iarna, ne-am pus suport de ochelari...:>
                              Astazi schimb anvelopele cu unele 195 50 15...
                              Cine e interesat am niste gume noi-noute resapate 195 55 15 de vara la 100 lei bucata.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google