Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si fete...
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari pentru participare !!!
      Faine pozele.
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Si fete daaa.....gagica de pe masina lu radu avea un spoiler spate...
        Mersi Radu!
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• bai varule da inalta pare ma ( masina )

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
            Si fete daaa.....gagica de pe masina lu radu avea un spoiler spate...
            Mersi Radu!
            poi voi ce gugushtuci paziti ma acolo..poze cu noile spoilere spate, sa incante si ochiu nostru
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• @Mishu...avea si tocuri))...Masina nu va fi mai joasa doar cand o sa am bani de reglabila,pana atunci H&R rullzzz...
              @Matheo...cum bre, prin capota? si asa striga nevasta ca de ce-i fac poze la gagis)

Comment

• devii loganist asuprit si tu , vere? trebuia pe `ascuns` sa faci poze, nimic nu stii ma )
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Idem Mishu... ce e cu ea asa inalta?
                  Singurul lucru care nu imi place la masinuta (NO OFFENCE) e eleronu ala urias...
                  Multi km inainte fara probleme!
                  My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• cum v-ati dat seama ca e inalta ? ca asta micu stie sa faca poze numai din fatza ( unde era si fata , bineinteles ) ... acu parca are h&r , netaiate, nu ?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor, vanezi posturi ? Taci acolo :P
                      Se vede in poze destul de clar ... nu e stock... da parca merge oleak mai jos :P
                      My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Baieti, cu parere de rau va zic...masina ramane cu H&R netaiate pana cand vor veni kw-urile...si alea vor veni la vara sa speram.....
                        Asta e, nici mie nu-mi place asa inalta, dar nu am alta solutie...

Comment

• de ce nu iei ma ta-tehnix ? iesi mai ieftin si mai low ( cred )

Comment

• oke,si spatele cum il ridic? spatele nu se poate ridica la ta-tehnix din cate am inteles...cica e ridicat la maxim, si masina e low la maxim)si nu am chef sa fac modificari si sa pierd garantii si etc...ca patitul nu stie nimeni, deci...

Comment

• da cine a zis ca KW ridica spatele ??
                              intreaba`l pe xp , la sibiu avea masina ridicata la max de chiur, desi nu iti dadeai seama.

Comment

• se ridica dar nu se ridica cat stock , oricum nu e ca la colegu cu reglabila de clio .
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google