If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa le stapanesti sanatos! Masina arata acum de un mare fel. Deja vad ca te-ai indragostit de ele. Iar condusul pe timp de noapte cu ele este un deliciu...mai ales cand trimiti niste flashuri inainte:-)
Ahhh...dar mai spune omule odata de unde le-ai luat ca uite lumea te intreaba:-):-)
Succes la tunning show, poate iese de un premiu:-)
pfoiiii ce angel-uri :x
spune tuturo ceva detalii despre ele :>
de unde le-ai luat ? asa angel puternic nu prea am mai vazut,sau e de la aparatu photo ? ) foarte tari !
Hmmm....detalii? userul mdaniel76 face minunile astea de faruri Asa sunt de puternice, nu e de la aparat) Ma bucur ca iti plac :P
Sa le stapanesti sanatos! Masina arata acum de un mare fel. Deja vad ca te-ai indragostit de ele. Iar condusul pe timp de noapte cu ele este un deliciu...mai ales cand trimiti niste flashuri inainte:-)
Ahhh...dar mai spune omule odata de unde le-ai luat ca uite lumea te intreaba:-):-)
Succes la tunning show, poate iese de un premiu:-)
Merci mult mare domn! si sa stii ca imi place rau de tot sa dau flash...
Am dat nr tau unui baiat din cluj, vroia neaparat faruri cum am eu
premiul ca premiul dar cu 1.8 ala ce ai facut ... ca e de curse nu de show ...
Cosmine, nu ai dreptate deloc, nu e nici de curse, nici de show , e de FAMILIE maaa
Nu m-am dat inca...dar saptamana asta o nenorocesc! Cu ce vine, cu ala ma dau, inclusiv Golf-uul!
frumoasa masina,chiar arata bine,am o rugaminte cat te-a costat farurile si de la cine le-ai cumoparat daca poti sa imi zici prin mesaj,vrau sa imi pun si eu,si daca esti multumit cum bat,si de cat sunt becurile,mersi frumos.
frumoasa masina,chiar arata bine,am o rugaminte cat te-a costat farurile si de la cine le-ai cumoparat daca poti sa imi zici prin mesaj,vrau sa imi pun si eu,si daca esti multumit cum bat,si de cat sunt becurile,mersi frumos.
Pfff, am mai zis de 2 ori de la cine le-am luat, doar trebuia sa te uiti mai sus....
Farurile au fost 900 de lei de la userul mdaniel76, sunt foarte multumit de cum bat.
am gasit o oferta mai buna faruri la fel la 150 le puteam scoate [fara xenon] dar m am gandit ca in timp se aburesc trebuie xenon bla bla si tot nu mi vor placea...mai bine pun lupe cand m oi hotara ca sa nu dau bani pe faruri si dupaia iar pe lupe))
Felicitari pentru participare Florin, felicitari si pentru premiu
Ma bucur ca ne-am intalnit si am avut ocazia sa schimba 2-3 vorbe, sper sa ne vedem curand la alt show.
Din cate am auzit, o sa se organizeze ceva liniute la Vatra Dornei, la Aerodromul Floreni, dar inca nu stiu data, oricum te anunt, poate ne vedem pe acolo.De aici sunt inca 80 km parca, deci drumul n-ar fi o problema.
Merci mult ca m-ai lasat sa stau in masina, sa-mi fac o idee despre scaune.Maine m-apuc de cautat. Daca auzi pe cineva ca are doua scaune de audi, sau volan de Duster, te rog anunta-ma.
am gasit o oferta mai buna faruri la fel la 150 le puteam scoate [fara xenon] dar m am gandit ca in timp se aburesc trebuie xenon bla bla si tot nu mi vor placea...mai bine pun lupe cand m oi hotara ca sa nu dau bani pe faruri si dupaia iar pe lupe))
Felicitari pentru participare Florin, felicitari si pentru premiu
Ma bucur ca ne-am intalnit si am avut ocazia sa schimba 2-3 vorbe, sper sa ne vedem curand la alt show.
Din cate am auzit, o sa se organizeze ceva liniute la Vatra Dornei, la Aerodromul Floreni, dar inca nu stiu data, oricum te anunt, poate ne vedem pe acolo.De aici sunt inca 80 km parca, deci drumul n-ar fi o problema.
Merci mult ca m-ai lasat sa stau in masina, sa-mi fac o idee despre scaune.Maine m-apuc de cautat. Daca auzi pe cineva ca are doua scaune de audi, sau volan de Duster, te rog anunta-ma.
Merci man, la liniute nu cred ca vin, poate ca spectator, dar ca participant nu are rost ma vor bate hondele de nu-mi vad capul)
Pai bre, cum sa nu te las, doar nu le-ai mancat daca ai stat pe ele) era si culmea sa zic "nu te las" ), ma bucur ca iti plac unele chestii de la masina, daca aud/vad ceva de scaune sau volan, te anunt
Numai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment