Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu sistemul de franare de pe Renault ce faci?Te-ai gandit sa il pui pe Logan cu modificarile de rigoare?
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ce-am crezut prima oara ca scria pe motor Renault dCi 2.0l).

Astept sa il vad montat si functional ca apoi sa-ti cer sfaturi.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
        pana la urma ce motor e ? ... din poze pare f5p... injectie directa sau indirecta ... ?
        i-ai compresia inainte sa-l dai jos ... si poate o iei si la tine sa stii cu ce mergeai...
        F5R toata ziua. injectie directa

F4R e ala de seamana cu K4M.
        Attached Files

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
          pana la urma ce motor e ? ... din poze pare f5p... injectie directa sau indirecta ... ?
          i-ai compresia inainte sa-l dai jos ... si poate o iei si la tine sa stii cu ce mergeai...
          am zis si mai sus cosmine, e f5r...compresia o iau la megane, la logan nu mai am cand...sunt in stres maxim:|
          Originally posted by nairod View Post
          ma iei te rog in vedere cu scaunele florine!!!.merci mult
          mult spor..cand trec pe la mures te sun..bafta
          pune niste poze cu roatili!!
          am inteles, vorbim...merci mult.
          Originally posted by Alex_MIU View Post
          Cu sistemul de franare de pe Renault ce faci?Te-ai gandit sa il pui pe Logan cu modificarile de rigoare?
          dap, o sa vina pe loganel cu siguranta, sper sa nu intervina vre-un bai)
          Originally posted by aleXpeed View Post
          Ce-am crezut prima oara ca scria pe motor Renault dCi 2.0l).

Astept sa il vad montat si functional ca apoi sa-ti cer sfaturi.
          ) ce ziceai? asta e nebun...) Astept si eu sa-l vad montat si functional
          Originally posted by alessandro View Post

f5r fara dubii...
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by alessandro View Post

esti sigur ? eu nu-s sigur ca toate )
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Pai da F4R arata va un k4m in proportie de 90%

Alea de pe rs uri sunt altceva

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• te-am ajutat ca am putut man... si cu alta ocazie...
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• cam asa sta treaba cu motorul meu cel NEGRU! Maine dimineata chiulasa se duce la mecanic pentru constatare si reparatii daca este cazul...
                  Poze cu jantele fara nici o zgarietura, si anvelopele care inca mai au mustatile intre crinturi
                  Attached Files

Comment

• asta are vvt?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• se pare ca nu are

@ NZN in afara de soft, iti merg bolt on serpisorii de 172
                      Attached Files

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                        asta are vvt?
                        Nu cunosc...)
                        Originally posted by alessandro View Post
                        se pare ca nu are

Daca se potrivesc 100% cu siguranta o sa fie pusi pe masina...am vazut diferenta la 1,6 cu serpi, si nici nu ma gandesc sa nu pun si la asta...Merci mult de idei si ajutor...

Comment

• da intra bolt on pe cliuloasa. trebuie doar adaptate flanse de prindere

poti vorbi cu cos_min mai multe detalii

P.s. din motorul asa poti face ceva frumos doar cu repere OEM. fara tziganeli
                          Last edited by alessandro; 23 July 2012, 12:55.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                            se pare ca nu are

pai si supapa aia de pe centru de la chiulasa ce e ? Sau e motoras pas cu pas ?) ca vad ca arata un pic diferit totusi...doar pozitionarea e...
                            pozele alea is generice,nu cred ca iti arata fulia cu defazor in poza.Cauta ce inseamna piesa aia,ca nu am dialogysu pe compu asta.
                            Attached Files
                            Last edited by Cristi_Xp; 23 July 2012, 14:00.

Comment

• ce am gasit la F5R este doar acea poza. la nici una din fulii nu specifica ca este defazoare

de exemplu la K4M 813 de pe Megane 2 ala de 113 cai este specificat clar in poze. cand dai click pe poza 3 iti spune ca este phase pulley

@ FLo NZN ne pui si noua o poza cu fuliile de la exele cu came ?
                              Attached Files
                              Last edited by alessandro; 23 July 2012, 14:50.

Comment

• aia e rampa de injectie si piesa incercuita de mine e regulator de presiune ) ,iar piesa de langa e senzorul pentru presiune benzina...
                                Foarte interesanta pozitionarea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google