Cu sistemul de franare de pe Renault ce faci?Te-ai gandit sa il pui pe Logan cu modificarile de rigoare?
Ms 41 nzn Logan 2000 16v
Collapse
X
-
-
Ce-am crezut prima oara ca scria pe motor Renault dCi 2.0l).
Astept sa il vad montat si functional ca apoi sa-ti cer sfaturi.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postpana la urma ce motor e ? ... din poze pare f5p... injectie directa sau indirecta ... ?
i-ai compresia inainte sa-l dai jos ... si poate o iei si la tine sa stii cu ce mergeai...
F4R e ala de seamana cu K4M.Attached Files
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postpana la urma ce motor e ? ... din poze pare f5p... injectie directa sau indirecta ... ?
i-ai compresia inainte sa-l dai jos ... si poate o iei si la tine sa stii cu ce mergeai...
Originally posted by nairod View Postma iei te rog in vedere cu scaunele florine!!!.merci mult
mult spor..cand trec pe la mures te sun..bafta
pune niste poze cu roatili!!
Originally posted by Alex_MIU View PostCu sistemul de franare de pe Renault ce faci?Te-ai gandit sa il pui pe Logan cu modificarile de rigoare?)
Originally posted by aleXpeed View PostCe-am crezut prima oara ca scria pe motor Renault dCi 2.0l).
Astept sa il vad montat si functional ca apoi sa-ti cer sfaturi.
) ce ziceai? asta e nebun...
) Astept si eu sa-l vad montat si functional
Originally posted by alessandro View PostF5R toata ziua. injectie directa
F4R e ala de seamana cu K4M.f5r fara dubii...
http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostF5R toata ziua. injectie directa
F4R e ala de seamana cu K4M.eu nu-s sigur ca toate
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cam asa sta treaba cu motorul meu cel NEGRU! Maine dimineata chiulasa se duce la mecanic pentru constatare si reparatii daca este cazul...
Poze cu jantele fara nici o zgarietura, si anvelopele care inca mai au mustatile intre crinturihttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postasta are vvt?)
Originally posted by alessandro View Postse pare ca nu are
@ NZN in afara de soft, iti merg bolt on serpisorii de 172http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
da intra bolt on pe cliuloasa. trebuie doar adaptate flanse de prindere
poti vorbi cu cos_min mai multe detalii
P.s. din motorul asa poti face ceva frumos doar cu repere OEM. fara tziganeliLast edited by alessandro; 23 July 2012, 12:55.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postse pare ca nu are
@ NZN in afara de soft, iti merg bolt on serpisorii de 172) ca vad ca arata un pic diferit totusi...doar pozitionarea e...
pozele alea is generice,nu cred ca iti arata fulia cu defazor in poza.Cauta ce inseamna piesa aia,ca nu am dialogysu pe compu asta.Last edited by Cristi_Xp; 23 July 2012, 14:00.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ce am gasit la F5R este doar acea poza. la nici una din fulii nu specifica ca este defazoare
de exemplu la K4M 813 de pe Megane 2 ala de 113 cai este specificat clar in poze. cand dai click pe poza 3 iti spune ca este phase pulley
@ FLo NZN ne pui si noua o poza cu fuliile de la exele cu came ?Attached FilesLast edited by alessandro; 23 July 2012, 14:50.
Comment
-
aia e rampa de injectie si piesa incercuita de mine e regulator de presiune) ,iar piesa de langa e senzorul pentru presiune benzina...
Foarte interesanta pozitionareaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment