Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bafta Omule...sper sa fie totul ok.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• mama te facusi "cursier" adevarat!!!

Comment

• daca e tot JC5 , se potriveste cutia de la RS , care are rapoarte destul de smechere .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
          Bafta Omule...sper sa fie totul ok.
          Florine...sper si eu sa fie, merci mult...
          Originally posted by iulian_may View Post
          mama te facusi "cursier" adevarat!!!
          asa-s de mic...
          Originally posted by Cristi_Xp View Post
          daca e tot JC5 , se potriveste cutia de la RS , care are rapoarte destul de smechere .
          prima data sa merga calumea masina, si dupaia cutii si alte magarii...
          acum pe calculator da eroare senzoru asta ce lipseste din poza, cica e pt presiunea la combustibil, si nu gasesc nicaieri...senzorul e scos, l-am lasat la magazin sa aibe ca model in caz ca va gasi ceva...
          Attached Files
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai cauta-l dupa cod si comanda-l de la renault sau de undeva.

Nu cred ca il mai vrei
            Last edited by Cristi_Xp; 27 July 2012, 13:25.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• dupa cod nu gaseste nimic absolut la piese auto...:| la renault parca vad scoru...

Comment

• pai ti-am aratat in link scoru...

Comment

• Flo eu zic sa incerci si pe la dezamembrari sa cauti piese. Eu am fost pentru Megane-ul meu la Turda(iesirea spre Sebes) si aveau multe Megane 1 prin curte.
                  Uite-aici datele de contact:
                  ADN MOTOR GROUP SRL
                  Adresa: STR. ALBA IULIA F.N., TURDA, JUDETUL CLUJ
                  Telefon: 0744809128, 0364148178
                  Un telefon te poate scuti de asteptare.
                  :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    pai ti-am aratat in link scoru...
                    mda...si eu am gasit la 1605 lei GREI!
                    Originally posted by Cobra7 View Post
                    Flo eu zic sa incerci si pe la dezamembrari sa cauti piese. Eu am fost pentru Megane-ul meu la Turda(iesirea spre Sebes) si aveau multe Megane 1 prin curte.
                    Uite-aici datele de contact:
                    ADN MOTOR GROUP SRL
                    Adresa: STR. ALBA IULIA F.N., TURDA, JUDETUL CLUJ
                    Telefon: 0744809128, 0364148178
                    Un telefon te poate scuti de asteptare.
                    merci man, am numar, stiu tot ce tine dezmembrari, dar piesa asta nu cred ca se va vinde separat...:|incerc dar nu prea cred sa am vreo sansa:|
                    la turda nici nu au 2000 16v:| c***t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Last edited by FloNZN; 27 July 2012, 15:32.

Comment

• ala ce ti l-am aratat era la jumate de pret.In principiu ar trebui sa il gasesti mai ieftin prin dezmembrari, sau poate merge anulat.In principiu presiunea de benzina ramane cam constanta cat zice regulatorul deci prea mare importanta nu cred ca are senzorul respectiv.

Comment

• pe net se gasesc o gramada threaduri ale posesorilor de iDE care se confrunta cu aceiasi problema: senzorul de presiune carburant nu functioneaza

Comment

• unde alessandor pe net?eu nu gasesc nimic...tot asta fac de dimineata de cand am pus chiulasa sus:|

Comment

• daca am timp, cand ajung diseara acsa stau pe net sa caut si sa incerc sa vorbesc cu userii care au avut problema asta. poate gasesti o tigeneala si il anulezi cum a zis Cristi

astia mai aveau piese multe si preturi bune http://www.renault-spares.co.uk/rena...kit-2749-p.asp

in anunt scrie ca este inclus si un senzor presiune. ia legatura cu ei
                            Last edited by alessandro; 27 July 2012, 16:11.

Comment

• Merci mult, si chiar te rog sa vorbesti daca poti si ai timp...

Comment

• o sa vorbesc. incerc sa te ajut cum pot.

incearca sa iei legatura cu aia din link ul cu piesele. niste prieteni au comandat de la ei si au fost foarte seriosi

am si o intrebare din pura curiozitate ... de ce nu ai ales un F4R ca motor ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google